Παιχνιδια Έλενα του Άβαλορ

Στην κατηγορία των παιχνιδιών Elena of Avalor θα γνωρίσουμε την όμορφη και γενναία πριγκίπισσα Έλενα που έσωσε το μαγικό βασίλειο του Avalor από μια κακιά μάγισσα.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Elena of Avalor Wings over Avalor
Elena of Avalor Wings over AvalorElena of Avalor Wings over Avalor
Παιχνίδια κινηματογραφικά Παιχνίδια Παιχνιδια Έλενα του Άβαλορ

Παιχνιδια Έλενα του Άβαλορ

Στην κατηγορία των παιχνιδιών Elena of Avalor θα γνωρίσουμε την όμορφη και γενναία πριγκίπισσα Έλενα που έσωσε το μαγικό βασίλειο του Avalor από μια κακιά μάγισσα. Με τη βοήθεια της οικογένειας και των φίλων της, πρέπει τώρα να κυβερνήσει το βασίλειο ως εστεμμένη πριγκίπισσα, έως ότου μεγαλώσει αρκετά για να γίνει βασίλισσα. Παίξτε αυτά τα παιχνίδια Elena of Avalor και συνοδέψτε την πριγκίπισσα στο ταξίδι της για να γίνει μια γενναία, ισχυρή και συμπονετική βασίλισσα .

Από τη μαγική ιστορία της πριγκίπισσας Έλενας, διαπιστώνουμε ότι ήταν κλειδωμένη σε ένα μαγικό φυλαχτό από τη μάγισσα Shuriki. Αλλά αφού η κακή Shuriki περιπλανήθηκε, αφέθηκε ελεύθερη και έγινε ο νέος κυρίαρχος του βασιλείου, αλλά έχει ακόμα πολλά να μάθει. Είναι μόλις 16 ετών, παρά τον χρόνο που έχει περάσει στο φυλαχτό, έχει κάθε είδους περιπέτειες που τη βοηθούν να εξελιχθεί. Λόγω της μαγείας του φυλαχτού, έχει διάφορες μαγικές δυνάμεις και το βασιλικό του σκήπτρο μπορεί να δημιουργήσει φως ή να πυροβολήσει με ισχυρούς κεραυνούς.