Παιχνίδια Princess Jasmine

Η Princess Jasmine είναι η έκτη πριγκίπισσα της Disney και είναι γνωστή από το κινούμενο σχέδιο Aladdin, και σε αυτή την ενότητα θα παίξετε πολλά παιχνίδια με την πριγκίπισσα Jasmine.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Princess Prom Fashion Design
Princess Prom Fashion DesignPrincess Prom Fashion Design
Bffs Hot Runway Collection
Bffs Hot Runway CollectionBffs Hot Runway Collection

Παιχνίδια Princess Jasmine

Η Princess Jasmine είναι η έκτη πριγκίπισσα της Disney και είναι γνωστή από το κινούμενο σχέδιο Aladdin, και σε αυτή την ενότητα θα παίξετε πολλά παιχνίδια με την πριγκίπισσα Jasmine. Επιλέξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι και ξεκινήστε σε περιπέτειες γεμάτες μαγεία, πετάξτε με ιπτάμενο χαλί δίπλα στον Αλαντίν. Γιασεμί για ντύσιμο, μακιγιάζ, χτένισμα, μανικιούρ μακιγιάζ. Έχετε την ευκαιρία να γίνετε σχεδιαστής μόδας και να ντύνετε τη Jasmine με τα πιο όμορφα πριγκίπισσα φορέματα, φορέματα χορού, να κάνετε πάρτι ή να περπατήσετε δίπλα σε άλλες πριγκίπισσες της Disney. Θα παίξεις το ρόλο του καλλιτέχνη και θα το φτιάξεις, αλλά και τον ρόλο του κομμωτή όπου θα ντύσεις τα όμορφα μαύρα μαλλιά. Θα τη συνοδεύσετε σε ψώνια, μανικιούρ ή ινστιτούτα αισθητικής, έτσι η Jasmine θα μετατραπεί από αραβική πριγκίπισσα σε μοντέρνο κορίτσι.

Η κούκλα Jasmine είναι ο κύριος χαρακτήρας στο κινούμενο σχέδιο Disney Aladdin και έχει για εσάς πολλές εκπλήξεις σε αυτή την κατηγορία παιχνιδιών με την Princess Jasmine. Η Jasmine φοράει μπλε βουβαλίσιο παντελόνι και εξατομικευμένο τοπ με αστραφτερά κοσμήματα. Σε πολλά από αυτά τα παιχνίδια, η Πριγκίπισσα είναι δίπλα στον Αλαντίν και μαζί με άλλες πριγκίπισσες της Disney. Πηγαίνει σε περιπέτειες με τη Jasmine και τον Aladdin, αλλά και παιχνίδια όπου η Jasmine είναι μωρό ή έγκυος. Επιλέξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι και περπατήστε δίπλα στην Πριγκίπισσα Γιασεμί στον κόσμο της αραβικής ερήμου, γνωρίστε τους χαρακτήρες της ταινίας, τον πατέρα της, σουλτάνο Άγκραμπα και την τίγρη της, Ράτζα.