παιχνίδια Rapunzel

Μια από τις πιο όμορφες πριγκίπισσες που έχει επισημανθεί με τα μακριά της μαλλιά σας προσκαλεί να παίξετε αυτά τα παιχνίδια Rapunzel.

Girls Fix It: Blonde Princess Tower Deco
Girls Fix It: Blonde Princess Tower DecoGirls Fix It: Blonde Princess Tower Deco
Goldie Wedding Blog
Goldie Wedding BlogGoldie Wedding Blog
Disney Princesses New Year Collection
Disney Princesses New Year CollectionDisney Princesses New Year Collection

παιχνίδια Rapunzel

Μια από τις πιο όμορφες πριγκίπισσες που έχει επισημανθεί με τα μακριά της μαλλιά σας προσκαλεί να παίξετε αυτά τα παιχνίδια Rapunzel. Ανακαλύψτε έναν παραμυθένιο κόσμο και τη ζωή της πριγκίπισσας Ραπουνζέλ. Μπορείς να τη ντύσεις με πριγκίπισσα φορέματα, να της ντύνεις όρθια μαλλιά, να παίξεις μακιγιέζ και να τα πολτοποιήσεις. Μπορείτε να χαλαρώσετε σε ένα σαλόνι ομορφιάς δίπλα στην αγαπημένη σας πριγκίπισσα. Ή μπορείτε να τη βοηθήσετε στο καθάρισμα ή στη μαμά.

Μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών Rapunzel και άλλες πριγκίπισσες της Disney σας περιμένουν να τους συμμετάσχετε. Μπορείτε να παίξετε τον γιατρό και να θεραπεύσετε τον Ραπουνζέλ όταν είναι άρρωστος. Μπορείτε να τη συνοδεύσετε στο σχολείο ή μπορείτε να τη μαγειρέψετε μαζί της. Ακόμα και ο πρίγκιπας Φλιν έχει πολλές εκπλήξεις για εσάς. Σε ορισμένα παιχνίδια, η Ραπουνζέλ είναι ερωτευμένη με τον πρίγκιπα Φλιν, φιλιέται κρυφά ή ετοιμάζεται να γίνει νύφη.