Παιχνίδια Πριγκίπισσας Άννας

Η Πριγκίπισσα Άννα είναι γνωστή από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney Frozen και σε αυτή την ενότητα σας περιμένουν πολλά παιχνίδια της πριγκίπισσας Άννας.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Fashion Maid Coffee
Fashion Maid CoffeeFashion Maid Coffee
Annies Handmade Sweets Shop
Annies Handmade Sweets ShopAnnies Handmade Sweets Shop
Social Media Trend Outfits
Social Media Trend OutfitsSocial Media Trend Outfits

Παιχνίδια Πριγκίπισσας Άννας

Η Πριγκίπισσα Άννα είναι γνωστή από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney Frozen και σε αυτή την ενότητα σας περιμένουν πολλά παιχνίδια της πριγκίπισσας Άννας. Εδώ έχετε την ευκαιρία να τη ντύσετε με τα πιο όμορφα πριγκίπισσα φορέματα, φορέματα χορού, πάρτι ή βόλτα. Θα παίξεις τον ρόλο της καλλιτέχνιδας και θα της κάνεις το μακιγιάζ, αλλά και τον ρόλο του κομμωτή όπου θα ντύσεις τα υπέροχα καστανά μαλλιά της. Θα τη συνοδεύσετε σε ψώνια, μανικιούρ ή ινστιτούτα αισθητικής. Η Άννα είναι η μικρή αδερφή της βασίλισσας Έλσας στο βασίλειο της Arendelle και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να σώσει το βασίλειό της από έναν αιώνιο χειμώνα και να φέρει πίσω την αδερφή της. Σε πολλά από αυτά τα παιχνίδια, η πριγκίπισσα Anna de Arendelle είναι με τη μεγάλη της αδερφή, Elsa, αλλά και με τις άλλες πριγκίπισσες της Disney και τον γοητευτικό Kristoff που ερωτεύεται. Σε αντίθεση με τη μεγαλύτερη αδερφή της Έλσα, η πριγκίπισσα Άννα είναι πολύ εκκεντρική, αισιόδοξη, γεμάτη ενέργεια και μακριά από την κομψότητα.

Παίξτε παιχνίδια της πριγκίπισσας Άννας όπου ξεκινάτε περιπέτειες στο βασίλειο του πάγου, αλλά και παιχνίδια όπου είναι έγκυος, φροντίστε την εγκυμοσύνη της και το μικρό μωρό. Δώστε της ιατρική βοήθεια κατά τη γέννηση και μετά φροντίστε το μωρό. Η Άννα και ο Κριστόφ θα είναι οι πιο ευτυχισμένοι γονείς. Βοηθήστε τους να διακοσμήσουν το δωμάτιο του μωρού χρησιμοποιώντας πολλά ντεκόρ και βρεφικά έπιπλα. Επιλέξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι και περπατήστε δίπλα στην πριγκίπισσα Άννα σε έναν μαγικό κόσμο στην παγωμένη γη με την αδερφή της, βασίλισσα Έλσα και τον Κριστόφ.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνίδια Πριγκίπισσας Άννας;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνίδια Πριγκίπισσας Άννας για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνίδια Πριγκίπισσας Άννας;