Σοφία η πρώτη Παιχνίδια

Η μεγάλη μας συλλογή από παιχνίδια Princess Sofia the First σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις περιπέτειες των πριγκίπισσας της αγαπημένης σας σειράς.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Floating Palace - Sofia Card Catch
Floating Palace - Sofia Card CatchFloating Palace - Sofia Card Catch

Σοφία η πρώτη Παιχνίδια

Η μεγάλη μας συλλογή από παιχνίδια Princess Sofia the First σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις περιπέτειες των πριγκίπισσας της αγαπημένης σας σειράς. Τα παιχνίδια μας είναι εξαιρετικά για όλους τους παίκτες που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους για make-up artist, σχεδιαστή μόδας, master chef ή γιατρό. Για τα κορίτσια που τους αρέσουν τα αθλήματα, προσφέρουμε πινγκ πονγκ με την πριγκίπισσα, διασκεδαστικά άλματα ή κολύμπι στην πισίνα δίπλα στον αγαπημένο τους χαρακτήρα.

Ειδικά για εσάς έχω επιλέξει τα καλύτερα παιχνίδια με την πριγκίπισσα Σοφία την Πρώτη, ώστε να έχετε την ευκαιρία να παίξετε τον χειρουργό σας, να θεραπεύετε τις πληγές ή να χειρουργείτε την αγαπημένη σας πριγκίπισσα. Για τα κορίτσια που θέλουν να μάθουν πώς να μένουν μόνα τους, προσφέρουμε παιχνίδια που τους μαθαίνουν να επισκευάζουν το ποδήλατό τους, να φροντίζουν τα ζώα στη φάρμα και να λύνουν συγκεκριμένες εργασίες στο αγρόκτημα. Εάν είστε ρομαντικοί και ονειρεύεστε το πρώτο φιλί, αυτή η συλλογή προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε παιχνίδια ειδικά για την πρώτη αγάπη. Οι βασιλικές αδερφές θα σας συνοδεύσουν σε όμορφες περιπέτειες και θα σας διδάξουν τι σημαίνει πίστη, συνεργασία και φιλία. Τώρα έχετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε το σπίτι σας για το Halloween ή να κάνετε ειδικές ζωγραφιές στο πρόσωπό σας.