Παιχνίδια Moana

BFF Lovely Kawaii Outfits
BFF Lovely Kawaii OutfitsBFF Lovely Kawaii Outfits
Princess Turned Into Mermaid
Princess Turned Into MermaidPrincess Turned Into Mermaid
hot
Moana: Kakamora Kaos
Moana: Kakamora KaosMoana: Kakamora Kaos
παιχνίδια Rapunzelπαιχνίδια Rapunzel
παιχνίδια Σταχτοπούταπαιχνίδια Σταχτοπούτα
παιχνίδια Elsaπαιχνίδια Elsa
Παιχνιδια Ντυσιματος Ντυσιματος
Πριγκίπισσα ΠαιχνίδιαΠριγκίπισσα
Παιχνίδια Κοριτσίστικο ντύσιμο Κοριτσίστικο ντύσιμο
Παιχνιδια Ντύσιμο πριγκίπισσας Ντύσιμο πριγκίπισσας
Παιχνίδια ντυσίματος και μακιγιάζ ντυσίματος και μακιγιάζ
Παιχνίδια για κορίτσια για κορίτσια
Παιχνίδια Disney Princess Disney Princess
Παιχνίδια με τη Χιονάτη τη Χιονάτη
Παιχνίδια Πριγκίπισσας Άννας Πριγκίπισσας Άννας

Παιχνίδια Moana

Η Moana είναι σίγουρα μια από τις πιο εξωτικές πριγκίπισσες της Disney και σας περιμένει να τον συνοδεύσετε στη μεγάλη του περιπέτεια σε αυτά τα παιχνίδια Moana. Αν και είναι μόλις 14 ετών, η πριγκίπισσα Μοάνα είναι πολύ γενναία και θα σώσει τη φυλή μαζί με τους καλούς του φίλους.
Όλοι έχουν ένα όνειρο. Η όμορφη πριγκίπισσα μας Μοάνα θέλει να γίνει μοντέλο. Όμως ζει σε ένα νησί πολύ μακριά από οποιονδήποτε άλλον. Σκοπεύει λοιπόν να γνωρίσει το διαδίκτυο με τη βοήθεια του ονείρου της. Πηγαίνετε για ψώνια με τη Moana και αγοράστε 3 διαφορετικά φορέματα. Μην ξεχάσετε να τραβήξετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε στο Instagram.
Η ανοιχτή της φύση τη βοήθησε να τα πάει καλά με άλλες πριγκίπισσες της Disney, έτσι θα τη συναντήσετε σε πολλά παιχνίδια με τη Μοάνα και την Έλσα, την Άννα, τη Σταχτοπούτα, τη Ραπουνζέλ, την Αουρόρα ή την Τιάνα.
Η Moana ετοιμάζεται να πάει στο φεστιβάλ Coachella και γοητεύεται από τα εντυπωσιακά μποέμ ρούχα. Σκοπεύει να πάει σε αυτό το διασκεδαστικό φεστιβάλ για πρώτη φορά και είναι πολύ ενθουσιασμένη. Επιλέξτε ένα boho στυλ για αυτήν και διασκεδάστε σε αυτό το πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ!
Σε ένα άλλο παιχνίδι, η πριγκίπισσα Moana είναι ερωτευμένη και οι φίλες της της προτείνουν να κάνει κάποιες αλλαγές για να γίνει πιο ελκυστική, πρόκειται να προσφέρει μερικές συμβουλές μόδας για να γνωρίσει τον πρώτο της φίλο.


Τα παιχνίδια Moana, το ντύσιμο και το μακιγιάζ είναι από τα αγαπημένα των κοριτσιών γιατί κάθε φορά βιώνει διαφορετικά στυλ και χρώματα που αλλάζουν την εμφάνισή της και την κάνουν αξιολάτρευτη.
Την Ημέρα της Φιλίας, η Moana θα συναντήσει την καλύτερή της φίλη Princess Belle για να γιορτάσει τη φιλία τους. Η Belle απλώς περιμένει να συναντήσει τη Moana και να κάνει ένα ωραίο δώρο. Παίξτε αυτό το παιχνίδι για να βοηθήσετε την Μπελ να επιλέξει το τέλειο δώρο για τη Μοάνα. Οι καλύτεροι φίλοι είναι έτοιμοι να γιορτάσουν στην πόλη και να διασκεδάσουν. Πρέπει να τα προετοιμάσετε για αυτήν την περίσταση, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ντύνετε τα μαλλιά της Moana και να επιλέξετε μερικά όμορφα φορέματα και αξεσουάρ για να φορέσετε.
Πάντα τα κορίτσια ρωτούν τη Moana γιατί τα μαλλιά της είναι τόσο όμορφα, αποφασίζει να μας πει μερικές συμβουλές και κόλπα σε αυτά τα παιχνίδια με τη Moana στο κομμωτήριο.
Επιλέξτε φορέματα για Moana, χτενίσματα και μακιγιάζ καθώς και εξωτικά αξεσουάρ. Ανεξάρτητα από το παιχνίδι που θα επιλέξετε, θα περάσετε υπέροχα με αυτήν την πριγκίπισσα γεμάτη εκπλήξεις.