παιχνίδια Disney Junior

Μπείτε στον κόσμο των Disney Junior! Απολαύστε μαζί με τα μικρά σας με τη μαγεία της Disney σε αυτά τα παιχνίδια Disney Junior.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Disney Junior Trick or Treats
Disney Junior Trick or TreatsDisney Junior Trick or Treats
Disney Now Cart Blast
Disney Now Cart BlastDisney Now Cart Blast

παιχνίδια Disney Junior

Μπείτε στον κόσμο των Disney Junior! Απολαύστε μαζί με τα μικρά σας με τη μαγεία της Disney σε αυτά τα παιχνίδια Disney Junior. Θεράπευσε ασθενείς που τραυματίστηκαν από τον γιατρό. Μάθετε να θεραπεύετε πληγές, να κάνετε χειρουργική επέμβαση, να φροντίζετε μωρά ή έγκυες γυναίκες, να λύνετε οδοντικά προβλήματα. Μπείτε στον μαγικό κόσμο του Μίκυ Μάους, λύστε γρίφους, παίξτε με κάρτες μνήμης, ταιριάξτε εικόνες και αναζητήστε κρυμμένα αντικείμενα. Οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες Πλούτωνας, Minnie Mouse, Goofy και Donald Duck σας χρειάζονται για να ξεπεράσετε βαριά εμπόδια και να βρείτε τις σωστές λύσεις. Ξεκινά σε αληθινές θαλάσσιες περιπέτειες δίπλα στο «Jake and the Pirates of the Country Nowhere».

Όλοι οι χαρακτήρες που αγαπάτε τόσο πολύ από το Disney Junior σας περιμένουν στα πολλά παιχνίδια Disney Junior. Η όμορφη και τολμηρή πριγκίπισσα Σοφία έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις σε αυτά τα διαδικτυακά παιχνίδια. Επιλέξτε για εκείνη και την Amber τα πιο όμορφα πριγκίπισσα φορέματα. Βοηθήστε τους να χαλαρώσουν σε ένα κέντρο ομορφιάς ή σολάριουμ. Παίξτε μαζί με όλους τους χαρακτήρες στο αγαπημένο σας κινούμενο σχέδιο!