Παιχνίδια Άριελ

Η Πριγκίπισσα Άριελ είναι γνωστή στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Little Sriren και σε αυτή την ενότητα σας περιμένουν πολλά παιχνίδια Άριελ.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Cyberpunk City Fashion
Cyberpunk City FashionCyberpunk City Fashion
Princess Lovely Fashion
Princess Lovely FashionPrincess Lovely Fashion
Black and White Halloween
Black and White HalloweenBlack and White Halloween

Παιχνίδια Άριελ

Η Πριγκίπισσα Άριελ είναι γνωστή στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Little Sriren και σε αυτή την ενότητα σας περιμένουν πολλά παιχνίδια Άριελ. Εδώ έχετε την ευκαιρία να τη ντύσετε με τα πιο όμορφα πριγκίπισσα φορέματα, φορέματα χορού ή ρούχα εγκύου. Θα παίξεις το ρόλο του καλλιτέχνη και θα το φτιάξεις, αλλά και τον ρόλο του κομμωτή όπου θα ντύσεις τα όμορφα κόκκινα μαλλιά. Θα τη συνοδεύσετε σε ψώνια, μανικιούρ ή βόλτα. Η Άριελ είναι η μικρότερη κόρη του βασιλιά Τρίτωνα και της βασίλισσας Αθηνάς, των ηγετών του Ατλαντικού, και έχει έξι μεγαλύτερες αδερφές. Σε ορισμένα παιχνίδια, ο Άριελ είναι δίπλα στον καλύτερό του φίλο, το ψάρι Flounder, μαζί με ένα κουνέλι που ονομάζεται Sebastian, ο οποίος έχει το καθήκον να το επιβλέπει. Ο Άριελ λατρεύει να εξερευνά το περιβάλλον μόνος του. Ερωτεύεται τον πρίγκιπα Έρικ και θα έκανε τα πάντα για να γίνει άντρας για να σταθεί δίπλα του.

Επειδή η πριγκίπισσα Άριελ είναι η τέταρτη πριγκίπισσα της Disney και είναι η μόνη που έγινε μητέρα, οι δημιουργοί των παιχνιδιών Ariel έχουν δημιουργήσει πολλά παιχνίδια με τη μικρή σειρήνα στη στάση της μητέρας μου. Παίξτε παιχνίδια με την Άριελ στα οποία είναι έγκυος, φροντίστε την εγκυμοσύνη της και το μωρό. Δώστε της ιατρική βοήθεια κατά τη γέννηση και μετά φροντίστε το μωρό. Η Άριελ και ο Πρίγκιπας Έρικ θα είναι οι πιο ευτυχισμένοι γονείς. Βοηθήστε τους να διακοσμήσουν το δωμάτιο του μωρού χρησιμοποιώντας πολλά ντεκόρ και βρεφικά έπιπλα. Επιλέξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι και ξεκινήστε με τη Mermaid Ariel στον μαγικό της κόσμο, τόσο από το νερό όσο και από όπου είναι άντρας με τον πρίγκιπά της Eric.