Παιχνιδια Makeover

Σε αυτά τα παιχνίδια makeover μπορείτε να δοκιμάσετε τις δεξιότητες των ανερχόμενων καλλιτεχνών που ειδικεύονται στο απλό, κομψό μακιγιάζ ή στο επαγγελματικό μακιγιάζ.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Ladybug Sauna Realife
Ladybug Sauna RealifeLadybug Sauna Realife
Beauty Fashion World
Beauty Fashion WorldBeauty Fashion World
BFFs Y2K Fashion
BFFs Y2K FashionBFFs Y2K Fashion

Παιχνιδια Makeover

Σε αυτά τα παιχνίδια makeover μπορείτε να δοκιμάσετε τις δεξιότητες των ανερχόμενων καλλιτεχνών που ειδικεύονται στο απλό, κομψό μακιγιάζ ή στο επαγγελματικό μακιγιάζ. Τώρα έχετε την ευκαιρία να μάθετε να διατηρείτε την επιδερμίδα σας τον χειμώνα γιατί υποφέρει από καιρικά φαινόμενα όπως κρύο, αέρας ή χιόνι. Μπορείτε επίσης να παίξετε δίπλα στους αγαπημένους σας χαρακτήρες όπως η Anna, η Ariel, η Marinette, να ανακαλύψετε συναρπαστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια μακιγιάζ που θα σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε οποιοδήποτε μακιγιάζ, χτένισμα και ρούχα θέλετε.

Επιλέξαμε προσεκτικά αυτά τα παιχνίδια makeover, ειδικά για κορίτσια που αγαπούν τη μόδα, το makeover, τη συντήρηση του σώματος και την ομορφιά. Τα παιχνίδια μας είναι δωρεάν και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Αρκεί να κάνετε κλικ στο παιχνίδι που θέλετε, να περιμένετε να φορτώσει και μετά να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες στην αρχή του παιχνιδιού και τις οδηγίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι ή το πληκτρολόγιό σας και τώρα μπορείτε να μετατρέψετε ένα κανονικό πρόσωπο σε σούπερ σταρ. Μπορείτε να διασκεδάσετε με τις αγαπημένες σας πριγκίπισσες και τις φίλες σας. Τα παιχνίδια ανακαίνισης μας είναι τόσο εκπαιδευτικά όσο και διασκεδαστικά.