Παιχνίδια στρουμφ

Μπείτε σε έναν παραμυθένιο κόσμο σε αυτά τα Στρουμφ Παιχνίδια.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
The Smurfs: Village Cleaning
The Smurfs: Village CleaningThe Smurfs: Village Cleaning

Παιχνίδια στρουμφ

Μπείτε σε έναν παραμυθένιο κόσμο σε αυτά τα Στρουμφ Παιχνίδια. Τα στρουμφ είναι μπλε και μικροσκοπικά πλάσματα, με ύψος περίπου τρία μήλα τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο. Τα στρουμφάκια ζουν κάπου στο δάσος, στα σπίτια τους σε σχήμα μανιταριού και τρέφονται με «στρουμφμούρα», φρούτα με συγκεκριμένο όνομα, ένα είδος στρουμφ βατόμουρου.
Σε αυτά τα Στρουμφ παιχνίδια θα δούμε, όπως στα κινούμενα σχέδια όπως όλα τα Στρουμφ να φοράνε άσπρα παντελόνια και καπέλα. Εκτός από τον Μεγάλο Νάνο, που έχει κόκκινο καπέλο και είναι 542 ετών, όλοι οι άλλοι φοράνε λευκά καπέλα και είναι λιγότερο από 100 ετών.
Η κοινωνία των σκοντάφτει είναι σχεδόν τέλεια. Υπάρχουν 101 στρουμφάκια, όλα ζουν στο ίδιο χωριό, καθένα από αυτά έχει μοναδικές ιδιότητες αλλά και ελαττώματα.
Καταφέρνουν να τα βγάλουν πέρα ​​με τις δυσκολίες, απολαμβάνουν τη ζωή και νιώθουν καλά. Έχουν τις ιστορίες και τους κανόνες τους και το μόνο μεγάλο τους πρόβλημα, σε μια ειρηνική ύπαρξη, είναι ο μάγος Gargamel, αυτός που περνάει τις μέρες προσπαθώντας να πιάσει, να φάει ή να κάνει οτιδήποτε για να καταστρέψει τα Στρουμφ. Κάθε Στρουμφ έχει τον δικό του χαρακτήρα: ο ένας είναι υαλοπίνακας, ο άλλος είναι τεμπέλης, ο άλλος ονειροπόλος, ο ένας είναι πελεκάνος. Κάθε Στρουμφ έχει κάτι να κάνει στο χωριό, ανάλογα με τις ιδιότητές του και τις ανάγκες των άλλων:

Το Μεγάλο Στρουμφ είναι ο αρχηγός τους και το μόνο που φοράει κόκκινα. Φτιάχνει μαγικά φίλτρα στο εργαστήριό του.
Το τεμπέλικο στρουμφ ξεχωρίζει οποτεδήποτε, οπουδήποτε και οπουδήποτε ... είναι ναρκοληπτικό.
Ο Handy Smurf, πάντα με ένα μολύβι πίσω από το αυτί του, είναι έτοιμος να φτιάξει οτιδήποτε στο χωριό. Είναι γνωστό από τις εφευρέσεις του.
Το Brainy Στρουμφ φαίνεται να είναι ειδικός σε κάθε δώρο αλλά προσβάλλει σχεδόν όλη την ώρα. Είναι καλός φίλος του Clumsy Στρουμφ.
Το Αδέξιο Στρουμφ, καλός φίλος του Brainy Στρουμφ, είναι ευγενική ψυχή και του αρέσει να συλλέγει πέτρες. Τα ρούχα του είναι πάντα φαρδιά και αυτό τον κάνει να δείχνει αμελής.
Ο στρουμφοράφτης φτιάχνει ρούχα για όλα τα κατακάθια του χωριού.
Στρουμφοκαλλιεργητής φυτεύει σπόρους για όλο το χωριό και ασχολείται με τη συγκομιδή.
Ο στρουμφ-ονειροκρίτης είναι προφανώς ονειροπόλος. Η σκέψη του είναι πάντα σε άλλα μέρη ή άλλα πράγματα.
Ο στρουμφομουσικός είναι ο μουσικός του χωριού, αλλά δεν έχει πάρα πολλούς θαυμαστές.
Ο στρουμφογράφος είναι αληθινός καλλιτέχνης και μιλά με γαλλική προφορά.
Το Vanity Smurf είναι το πιο δυνατό Στρουμφ του χωριού, κάνει όλες τις ασκήσεις και σηκώνει βάρη.
Ο Jokey Smurf είναι γνωστός για το γέλιο και τα δώρα του που «εκρήγνυνται». Όποτε ακούτε "Να είσαι έτοιμος για μια έκπληξη!" Κρύψτε και καλύψτε τα αυτιά σας.
Η Στρουμφίτα δημιουργήθηκε από τον Gargamel για να καταστρέψει το Στρουμφ. Αρχικά, η Στρουμφίτα ήταν μελαχρινή, αλλά ως δια μαγείας, το Μεγάλο Στρουμφ άλλαξε τον χαρακτήρα και το χρώμα των μαλλιών της. Είναι ο πρώτος από τους τρεις στρουμφίτες του χωριού. Λατρεύει τα λουλούδια και το ροζ χρώμα.
Ο στρουμφο ποιητής ζει ανάμεσα στις γραπτές λέξεις και έχει πάντα ένα φύλλο χαρτί και χαρτί. Αναγνωρίζεται για τη φωνή του και για τα τραγούδια που παίζει.
Το γκρινιάρικο στρουμφ έχει συνοφρυωμένο βλέμμα και η αγαπημένη του έκφραση είναι "Μισώ ... εκείνο ή εκείνο!"
Στρουμφοφούρναρης είναι ο μάγειρας του χωριού.
Το Άπληστο Στρουμφ αγαπά το περισσότερο φαγητό.
Ο παππούς Στρουμφ είναι ο μεγαλύτερος από τα Στρουμφ, που επέστρεψε στο χωριό μετά από 500 χρόνια απουσίας. Είναι αλαζόνας, φοράει γυαλιά, καπέλο, κίτρινο παντελόνι και μπαστούνι.
Το κουτάβι είναι το δώρο του Homnibus στο Μεγάλο Στρουμφ. Ο Homnibus είναι καλός μάγος, φίλος του Μεγάλου Στρουμφ, που και οι δύο περνούν πολύ χρόνο μαζί παίζοντας σκάκι ή συνδυάζοντας μαγικά φίλτρα. Το Puppy είναι καλός φίλος των Στρουμφ και τα προστατεύει από τον Azrael, τη γάτα του Gargamel.
Ο Baby-Smurf είναι αυτός που άνοιξε το μαγικό μενταγιόν από το λαιμό του κουταβιού και έγινε ο πραγματικός του αφέντης. Ο Bebe-Smurf του έφερε τον πελαργό και έχει, με τη σειρά του, μαγικές δυνάμεις.
Προς τιμήν των εραστών των μπλε νάνων, έχουν δημιουργηθεί και αυτά τα διαδικτυακά παιχνίδια, τα οποία σας προσκαλούμε να παίξετε.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνίδια στρουμφ;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνίδια στρουμφ για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνίδια στρουμφ;