παιχνίδια Disney

Τα νέα παιχνίδια της Disney είναι εδώ και είναι διαθέσιμα για να τα παίξετε όποτε θέλετε.

Αν είστε φαν, θα λατρέψετε αυτά τα νέα παιχνίδια της Disney! Με τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε, είναι εύκολο να χαθείτε σε αυτόν τον κόσμο της Disney. Ονειρευτήκατε ποτέ να γίνετε σχεδιαστής μόδας, διακοσμητής εσωτερικών χώρων, κομμωτής…ακόμα και make-up artist; Ή ήθελες πάντα να γίνεις γιατρός; Τώρα μπορείτε να γίνετε όλα αυτά τα πράγματα με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της Disney. Έχουμε όλα τα είδη χαρακτήρων για να διαλέξετε—το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της Disney.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε παιχνίδια αφιερωμένα στη γνωστική ανάπτυξη, όπως παιχνίδια παζλ, κάρτες μνήμης, παιχνίδια αντιστοίχισης εικόνων και αναζήτηση κρυφών αντικειμένων.

Τα παιχνίδια της Disney είναι πλέον διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για να σας διδάξουν νέα πράγματα και οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες θα σας συνοδεύσουν σε αυτήν την υπέροχη περιπέτεια μόνο για παθιασμένους παίκτες που θέλουν να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Βοηθήστε τους χαρακτήρες της Disney να ξεπεράσουν δύσκολες στιγμές, να βρουν τη σωστή λύση και να συγκεντρώσουν πόντους για κάθε επίπεδο που παίζεται.

Τα παιχνίδια της Disney έχουν εξελιχθεί τρομερά με τα χρόνια, τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας με φίλους ή μέλη της οικογένειας ή απλώς να παίξετε μόνοι σας.