Παιχνιδια Μίνι γκολφ

Είτε ξέρετε πώς να παίζετε γκολφ είτε θέλετε να μάθετε, τώρα είναι η ευκαιρία σας να ανακαλύψετε την όμορφη συλλογή μας από παιχνίδια μίνι γκολφ.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Loco Golf
Loco GolfLoco Golf
Παιχνίδια Αθλητικά Παιχνίδια Παιχνιδια Μίνι γκολφ

Παιχνιδια Μίνι γκολφ

Είτε ξέρετε πώς να παίζετε γκολφ είτε θέλετε να μάθετε, τώρα είναι η ευκαιρία σας να ανακαλύψετε την όμορφη συλλογή μας από παιχνίδια μίνι γκολφ. Διαβάστε τις οδηγίες για να ξεκινήσετε το παιχνίδι, αλλά και εκείνους στην πορεία του για να μάθετε να χρησιμοποιείτε πλήκτρα ή ποντίκι και γρήγορα θα μάθετε ότι είναι σημαντικό να χτυπήσετε όλες τις τρύπες για να γίνετε πρωταθλητές. Κορίτσια και αγόρια έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν αν τα αστεία παιχνίδια θα προσπαθήσουν να παίξουν γκολφ στο τραπέζι στο γραφείο ή σε ένα νησί.

Μαζί με αγαπημένους χαρακτήρες όπως ο Spootnic ή ο Waghorn και ο Bumbard, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη συλλογή μας από εξαιρετικά δωρεάν παιχνίδια μίνι γκολφ. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε γκολφ οπουδήποτε: στον κήπο σε ένα νησί σε ένα εξωτικό μέρος στην αυλή. Μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε μόνοι ή με φίλους. Έχετε την ευκαιρία να επιδείξετε τις δεξιότητές τους παθιασμένους παίκτες και να αποδείξετε την επιδεξιότητά σας και την ικανότητα να προσδιορίζετε την τροχιά των μπάλες του γκολφ, έτσι ώστε να συμβεί και οι 18 τρύπες του παιχνιδιού. Σε προκαλείς στους φίλους σου και οργανώνεις ένα τουρνουά για να δεις ποιος είναι ο καλύτερος.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνιδια Μίνι γκολφ;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνιδια Μίνι γκολφ για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνιδια Μίνι γκολφ;