Παιχνίδια Γκολφ

Η συλλογή μας από παιχνίδια γκολφ στη διάθεσή σας για να διασκεδάσετε με τον Ντόναλντ Ντακ, τον αγαπημένο χαρακτήρα των αμερικανικών κινουμένων σχεδίων, αλλά και με άλλους ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Loco Golf
Loco GolfLoco Golf

Παιχνίδια Γκολφ

Η συλλογή μας από παιχνίδια γκολφ στη διάθεσή σας για να διασκεδάσετε με τον Ντόναλντ Ντακ, τον αγαπημένο χαρακτήρα των αμερικανικών κινουμένων σχεδίων, αλλά και με άλλους ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Τα παιχνίδια μας έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να απευθύνονται σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα παιδιά που λάτρεις του γκολφ έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις γκαλερί σκοποβολής τους και να γίνουν πρωταθλητές, αν χτυπήσεις τις τρύπες και γίνουν οι πρώτοι στον πίνακα αποτελεσμάτων. Το Intergalactic μπορεί να παίξει γκολφ, γκολφ για κορίτσια, μίνι γκολφ, γκολφ με σκίουρους κ.λπ.

Τα παιχνίδια γκολφ μπορούν πλέον να δοκιμάσουν πολλές παραλλαγές όπως Powergolf free, Mad Golf, Golf Jam, Goko Golf 3D και άλλα. Είναι εύκολο να παίζεις μπροστά στον υπολογιστή. Κάντε κλικ στο play και περιμένετε να φορτωθεί, πατήστε το παιχνίδι / παίξτε πρωτάθλημα γκολφ και ξεκινήστε να εργάζεστε αφού διαβάσετε τις οδηγίες για να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Αρκεί να κάνετε κλικ στο ποντίκι ή να πατήσετε τα πλήκτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του παιχνιδιού και να συνεχίσετε από μόνα τους. Προσοχή στην επίθεση στις μπάλες του γκολφ ή στη γιαγιά που πυροβολούν στο στόχο! Μπορείτε να γίνετε πρωταθλητές στο κόλπο δοκιμάζοντας τα δωρεάν παιχνίδια μας.