Παιχνιδια Μπόουλινγκ

Η επιλογή παιχνιδιών μπόουλινγκ δίνει σε όλα τα παθιασμένα παιδιά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο να πετάξουν την μπάλα του μπόουλινγκ και να διαλύσουν το πλήθος στην πίστα και να γίνουν πρωταθλητές της αίθουσας.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή

Παιχνιδια Μπόουλινγκ

Η επιλογή παιχνιδιών μπόουλινγκ δίνει σε όλα τα παθιασμένα παιδιά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο να πετάξουν την μπάλα του μπόουλινγκ και να διαλύσουν το πλήθος στην πίστα και να γίνουν πρωταθλητές της αίθουσας. Μαζί με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Τα παιχνίδια μας είναι δωρεάν και έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να πληρούν τα κριτήρια που έχετε για παθιασμένους παίκτες που θέλουν να αποδείξουν σε όλους πόσο καλοί είστε μπροστά στον υπολογιστή σας.

Έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια συλλογή παιχνιδιών μπόουλινγκ και να δείτε πώς να πετάξετε τη βαριά μπάλα στην πίστα ή στο χιόνι, να παίξετε Super Bowling, Disco Bowling ή Bowling Arcade, να διασκεδάσετε με τους διάσημους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που μας αγαπούν τόσα χρόνια . Μπείτε στο Bowling Room ή στο κέντρο μπόουλινγκ και επιλέξτε τη σωστή μπάλα. Είναι εύκολο να παίξεις. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στην αρχή του παιχνιδιού, πατήστε τα πλήκτρα ή το ποντίκι του υπολογιστή και ξεκινήστε την περιπέτεια του τερματισμού σας ως πρωταθλητής του μπόουλινγκ. Σας περιμένουμε με τους φίλους σας. Για να γίνετε πρωταθλητές πρέπει να κλοτσήσετε τα μπολ με την μπάλα του μπόουλινγκ.