Είστε έτοιμοι για μια επική μάχη; Το Mageclash.io είναι ένα παιχνίδι φαντασίας για πολλούς παίκτες όπου συγκρούεστε με τέρατα και άλλους παίκτες για να γίνετε ο πιο ισχυρός ήρωας στον διακομιστή. Φτιάξτε τον χαρακτήρα σας από εκατοντάδες ξόρκια, όπλα και εξοπλισμό και πολεμήστε μέσα από μοναδικά biomes… αν μπορείτε να επιβιώσετε από τα αφεντικά. 

Ολοκληρώστε τις προκλήσεις και εξερευνήστε τα μακρινά σημεία του χάρτη για να κερδίσετε ανταμοιβές και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μοναδικά skins.

Τι περιμένεις? Μπείτε στον αγώνα! Και μην ξεχάσετε να προσκαλέσετε φίλους…

DEFEAT BOSS MONSTERS: Μπορείτε να σκοτώσετε το απόλυτο αφεντικό του δράκου; Κάθε biome διαθέτει μοναδικούς εχθρούς και αφεντικά για πρόκληση.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Επιλέξτε από 100+ ξόρκια σε 6 μαγικά στοιχεία, σπαθιά, εξοπλισμό και στατιστικά για να δημιουργήσετε τη δική σας προσαρμοσμένη κατασκευή.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΩΝ: Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος παίκτης σε όλα τα mageclash;

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ: Είστε στο ύψος της αποστολής; Συμπληρώστε το ημερολόγιο των τεράτων σας αντιμετωπίζοντας εχθρούς. ολοκληρώστε πάνω από εκατό προκλήσεις και διεκδικήστε καθημερινές αποστολές για να ξεκλειδώσετε την πρόσβαση σε μοναδικά skins και ανταμοιβές! 

Πώς να παίξετε το Mageclash.io:

  • Μετακίνηση: WASD ή πλήκτρα βέλους
  • Στόχος: Ποντίκι
  • Σουτ: Αριστερό κουμπί του ποντικιού
  • Παύλα: Αριστερό κουμπί Shift
  • Αλλαγή επιλεγμένου ξόρκι: Πλήκτρα 1-4
  • Παραλαβή: F

 

Mageclash.io προστέθηκε Παιχνίδια .io.