Παιχνίδια Street Fighter

Η τεράστια συλλογή μας από παιχνίδια Street Fighter στη διάθεσή σας, ώστε να μπορείτε να επιδείξετε τις πολεμικές τους ικανότητες, ενώ η επιδεξιότητα και η ταχύτητά τους θα κάνουν τη διαφορά στις μάχες με τους εχθρούς.

Tekken 3
Tekken 3Tekken 3

Παιχνίδια Street Fighter

Η τεράστια συλλογή μας από παιχνίδια Street Fighter στη διάθεσή σας, ώστε να μπορείτε να επιδείξετε τις πολεμικές τους ικανότητες, ενώ η επιδεξιότητα και η ταχύτητά τους θα κάνουν τη διαφορά στις μάχες με τους εχθρούς. Τα αγόρια που παθιάζονται με αυτά τα παιχνίδια έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τι αιματηρές μάχες με τσεκούρι και σπαθί μάχονται με φαντάσματα ή τέρατα, εξωγήινους ή ακόμα και με τον διάσημο Τσακ Νόρις. Ο Τζάκι Τσαν διδάσκει στα αγόρια τους λάτρεις της πάλης πώς να χειρίζονται τα πλήκτρα και το ποντίκι, εκπαιδεύοντας τον εαυτό του να γίνει πρωταθλητής, να πολεμήσει και να αμυνθεί από απρόβλεπτες επιθέσεις.

Η συλλογή παιχνιδιών Street Fighter  παρέχει ό,τι καλύτερο σε δωρεάν παιχνίδια, δίνοντάς σας την ευκαιρία να παίξετε με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και ήρωες του Super Ninja, τους θρυλικούς στρατιώτες Yanloong Peon, Duck rusher fighters Saga ή τον ήρωα Xantsu. Χρησιμοποιώντας πλήκτρα και ποντίκι, ακολουθώντας τις ενδείξεις που δίνονται στην αρχή και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να γίνετε πρωταθλητές και να αναδείξετε το ταλέντο σας μπροστά στους φίλους σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε παιχνίδια κατά καιρούς κτυπήματα στο ρινγκ μάχες μεταξύ βασιλιάδων ή ακόμα και μάχες μεταξύ κοριτσιών με σπαθιά ή γροθιές.