Παιχνιδια Battle Royale

Είστε έτοιμοι να μπείτε σε ένα Παιχνιδια Battle Royale όπου μόνο ένας παίκτης, ο τελευταίος εν ζωή, θα κερδίσει; Να ξέρετε ότι μόνο οι πιο δυνατοί θα πετύχουν και οι αδύναμοι δεν έχουν καμία σχέση εδώ.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Mini Royale: Nations
Mini Royale: NationsMini Royale: Nations
GunGame Poligon Battle Royale
GunGame Poligon Battle RoyaleGunGame Poligon Battle Royale

Παιχνιδια Battle Royale

Είστε έτοιμοι να μπείτε σε ένα Παιχνιδια Battle Royale όπου μόνο ένας παίκτης, ο τελευταίος εν ζωή, θα κερδίσει; Να ξέρετε ότι μόνο οι πιο δυνατοί θα πετύχουν και οι αδύναμοι δεν έχουν καμία σχέση εδώ. Εάν ακόμα δεν έχετε φύγει από εδώ, τότε ετοιμαστείτε να βουτήξετε σε έναν κόσμο όπου όλα είναι εναντίον σας. Θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε όλη τη θέλησή σας στη γροθιά σας και να αναζητήσετε πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιβιώσετε. Είσαι στρατιώτης και σε πέταξαν από ένα αεροπλάνο στη μάχη, αλλά δεν έχεις απολύτως τίποτα να το διαχειριστείς. Όλα τα μέσα προστασίας και επίθεσης, πρέπει να τα αποκτήσετε μόνοι σας.

Στο Παιχνιδια Battle Royale, εξερευνήστε την περιοχή για βασικά αντικείμενα: θωράκιση σώματος και τουλάχιστον μερικά όπλα. Μάζεψε τα, διάλεξε το καλύτερο, εξοπλίσου και ετοιμάσου να μπεις στη μάχη. Αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν είστε ο μόνος, μαζί σας, στον ίδιο χάρτη, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παίκτες που θέλουν επίσης να επιβιώσουν και να σκοτώσουν τον καθένα οποιασδήποτε αξίας. Δεν έχετε χρόνο να χαλαρώσετε, γιατί, με κάθε λεπτό, η ζώνη όπου μπορείτε να είστε χωρίς να βλάψετε την υγεία σας θα μειώνεται. Και αν δεν καταφέρετε να μετακομίσετε σε ένα ασφαλές μέρος, θα σας σκοτώσει σιγά σιγά. Επομένως, κοιτάτε συνεχώς τον χάρτη, πού κινείται και να είστε έτοιμοι να πέσετε από τη θέση του. Θα έχετε το απόθεμά σας, όπου μπορείτε να βελτιώσετε το όπλο που βρέθηκε, παρέχοντας διάφορες βελτιώσεις σε αυτό: δέκτη, όραμα, αντισταθμιστή κ.λπ. Μην ξεχνάτε τα κιτ πρώτων βοηθειών και τα ενισχυτικά, θα σας κάνουν πιο δυνατούς και πιο ανθεκτικούς.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνιδια Battle Royale;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνιδια Battle Royale για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνιδια Battle Royale;