Παιχνίδια ράγκμπι

Αν σας αρέσει το άθλημα με την οβάλ μπάλα, έχετε τώρα την ευκαιρία να δοκιμάσετε πολλά παιχνίδια ρουγκί που έχετε στη διάθεσή σας.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή

Παιχνίδια ράγκμπι

Αν σας αρέσει το άθλημα με την οβάλ μπάλα, έχετε τώρα την ευκαιρία να δοκιμάσετε πολλά παιχνίδια ρουγκί που έχετε στη διάθεσή σας. Τα αγόρια θα χαρούν να μάθουν τι είναι το πέναλτι, να παίζουν το ρόλο του αμυντικού, να συμμετέχουν σε προπονήσεις ή αγώνες πρωταθλήματος, να παίζουν επαγγελματικά. Αυτό το παιχνίδι είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο και έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τους κανόνες, πώς να παίξετε, ποιες είναι οι ποινές και πώς πρέπει να προστατευτείτε ή να επιτεθείτε για να πάρετε τον έλεγχο της μπάλας και να σημαδέψετε το γήπεδο του αντιπάλου.

Τα παιχνίδια ράγκμπι είναι υπέροχα για να μάθετε τι σημαίνει να εγγραφείτε στο δοκίμιο ή στα ελεύθερα λακτίσματα. Αυτά τα παιχνίδια έχουν πολύ ρεαλιστικά γραφικά που επιτρέπουν σε όλα τα παιδιά να καταλάβουν πώς πάνε τα πράγματα στο έδαφος, τι ρόλο παίζει κάθε μέλος της ομάδας. Η μπάλα μπορεί να μετακινηθεί μόνο από χέρι σε χέρι μόνο μπρος-πίσω, αλλά με το πόδι μόνο προς τα εμπρός. Οι κανόνες δεν είναι τόσο περίπλοκοι και τα παιχνίδια μας σας βοηθούν να καταλάβετε τι είναι τα παζλ, οι γραμμές 22 m και 10 m. Πάρτε πόντους ανάλογα με το πώς η μπάλα φτάνει στο γήπεδο του αντιπάλου. Συγκεντρωθείτε και κερδίστε το παιχνίδι!