Παιχνίδια Wild Kratts

Οι Brothers Krat (Martin Kratt και Chris Kratt) είναι οι κύριοι χαρακτήρες σε αυτά τα παιχνίδια Wild Kratt στο διαδίκτυο.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Kratt Brothers: Aviva s Eel-Ectric Challenge
Kratt Brothers: Aviva s Eel-Ectric ChallengeKratt Brothers: Aviva s Eel-Ectric Challenge

Παιχνίδια Wild Kratts

Οι Brothers Krat (Martin Kratt και Chris Kratt) είναι οι κύριοι χαρακτήρες σε αυτά τα παιχνίδια Wild Kratt στο διαδίκτυο.
Σε αυτά τα παιχνίδια Wild Kratts συμμετέχετε στις περιπέτειες του Chris και του Martin Kratt που συναντούν απίστευτα άγρια ​​ζώα συνδυάζοντας την επιστημονική εκπαίδευση με τη διασκέδαση και τις περιπέτειες. Θα ταξιδέψετε στα ενδιαιτήματα των ζώων σε όλο τον κόσμο. Κάθε περιπέτεια εξερευνά τη ζωή ενός ζώου και παρουσιάζει απαράμιλλες στιγμές στην άγρια ​​ζωή. Όλοι είναι παρόντες σε αυτά τα συναρπαστικά παιχνίδια με περιπέτεια, μυστήριο, διάσωση από δύσκολες καταστάσεις.

Μάθετε νέα πράγματα στην κατηγορία των παιχνιδιών με τους άγριους αδερφούς Kratt και διασκεδάστε μαζί τους στη σαβάνα. Συχνά δεν βλέπουμε άγρια ​​ζωή μόνο περιστασιακά στον ζωολογικό κήπο αλλά όχι στο περιβάλλον διαβίωσής τους, αλλά με τα δύο αδέρφια θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τα ζώα και το φυσικό τους περιβάλλον από την άγρια ​​φύση. Μπείτε στο δέρμα του χαρακτήρα και μάθετε ακριβώς για αυτά τα ζώα και διασκεδάστε ταυτόχρονα. Εξερευνήστε τη ζούγκλα, τη λιμνοθάλασσα και διάφορες τροπικές ή άγριες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Μαζί με τους αδερφούς Kratt θα μάθετε περισσότερα για τα ζώα και τον τρόπο ζωής τους, θα παίξετε μάθετε και θα διασκεδάσετε μαζί μας.