Παιχνίδια Papa Louie

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε και να εργαστείτε στα δημοφιλή εστιατόρια του Papa Louie σε αυτήν τη σειρά παιχνιδιών Papa Louie.

Papas Scooperia
Papas ScooperiaPapas Scooperia

Παιχνίδια Papa Louie

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε και να εργαστείτε στα δημοφιλή εστιατόρια του Papa Louie σε αυτήν τη σειρά παιχνιδιών Papa Louie. Μαγειρέψτε και εξυπηρετήστε πιστούς πελάτες που έρχονται στα εστιατόρια του Papa Louie. Προσλαμβάνεσαι !!! Πρέπει όμως να διαχειριστείς έναν μεγάλο φούρνο που ετοιμάζει τους πιο περιζήτητους λουκουμάδες, τηγανίτες και πίτες από την πόλη. Είστε υπεύθυνος για τα νεότερα εστιατόρια Papa, όπου θα πάρετε παραγγελίες και θα μαγειρέψετε ζυμαρικά, θα φτιάχνετε σάντουιτς με τυρί στη σχάρα. Στο Papa Louie's Cupcakeria θα μαγειρέψετε πολλά νόστιμα κέικ για όλους τους πελάτες σας. Θα πουλήσετε χοτ ντογκ σε ένα γήπεδο γεμάτο υποστηρικτές ή θα ετοιμάσετε πιάτα με θαλασσινά και φτερούγες κοτόπουλου στο εστιατόριο Wingeria. Δημιουργήστε το πιο πρόσφατο εστιατόριο Pancakeria και ετοιμαστείτε να ετοιμάσετε τηγανίτες, βάφλες και γαλλικό φρυγανισμένο ψωμί. Στο Papa Louie's Freezeria προσγειώθηκες σε μια καταπληκτική καλοκαιρινή δουλειά στο τροπικό νησί της Καλυψώς όπου θα πουλάς παγωτό και αναψυκτικά στους τουρίστες της παραλίας.

Εκτός από το μαγείρεμα και το σερβίρισμα σε εστιατόρια, ετοιμάσαμε επίσης μια σειρά παιχνιδιών Papa Louie με περιπέτεια, όπου οι σεφ με τους πιστούς πελάτες απήχθησαν και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι κάποιος θα τους σώσει. Οι περισσότεροι πελάτες είναι ανυπεράσπιστοι και πρέπει να αποφεύγουν τους εχθρούς που αντιμετωπίζουν. Στο Papa Louie 3, όσοι γνωρίζουν κολύμπι μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτή την ικανότητα για να κολυμπήσουν ενάντια σε ισχυρά ρεύματα και να εξερευνήσουν ανεξερεύνητα υδάτινα σπήλαια. Σταματά να σκέφτεται και παλεύει με τους επιτιθέμενους και απελευθερώνει κρατούμενους. Ταξιδέψτε στη ζούγκλα, κολυμπήστε στη θάλασσα και συλλέξτε κάθε είδους θησαυρό και νομίσματα. Στο παιχνίδι περιπέτειας Papa Louie 2, το νόστιμο burger της μετατρέπεται σε τέρατα και απαγάγει τους πελάτες της και θα τον βοηθήσετε να ξεπεράσει την επίθεση των τεράτων Burger σε όλα τα επίπεδα, ρίχνοντας βόμβες και παλεύοντας στο κορυφαίο επίπεδο. Και το πρώτο παιχνίδι πλατφόρμας ονομαζόταν: Pizza Attack όταν η νόστιμη πίτσα του μετατρέπεται σε τέρατα και απαγάγει πιστούς πελάτες και θα πρέπει να τους σώσεις.