Παιχνιδια Χάμπουργκερ

Τώρα έχετε την ευκαιρία να παίξετε χρησιμοποιώντας παιχνίδια χάμπουργκερ, δοκιμάζοντας συνταγές και εξυπηρετώντας πεινασμένους πελάτες.

Cooking Mania 2
Cooking Mania 2Cooking Mania 2
Παιχνίδια Παιχνιδια Δεξιοτήτων Παιχνιδια Χάμπουργκερ

Παιχνιδια Χάμπουργκερ

Τώρα έχετε την ευκαιρία να παίξετε χρησιμοποιώντας παιχνίδια χάμπουργκερ, δοκιμάζοντας συνταγές και εξυπηρετώντας πεινασμένους πελάτες. Οι λάτρεις του γρήγορου φαγητού μπορούν να αρχίσουν να γράφουν τις συνταγές τους και να κάνουν τη λίστα με τα ψώνια τους. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε μια νέα γεύση. Είτε πρόκειται για ένα σάντουιτς με χόρτα και τυρί, κρέας ή τυρί, είναι σημαντικό να ετοιμάζετε καλό φαγητό και οι πελάτες να είναι ικανοποιημένοι. Μπορείτε να δοκιμάσετε για να δείτε εάν το μηχανικό μπιφτέκι θα διευκολύνει ή θα εμποδίσει την εργασία σας για να προετοιμάσετε και να ταΐσετε το πεινασμένο πλήρωμα. Αφήστε το δίσκο για σάντουιτς και χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να επισκευάσετε τα μηχανήματα, ώστε τα τρόφιμα να φτάνουν με ασφάλεια στους πελάτες. Υπάρχουν 13 εξαρτήματα προς επισκευή, οπότε προσέξτε να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο.

Οι παίκτες των παιχνιδιών χάμπουργκερ μπορούν να επιλέξουν τι θέλουν για να δοκιμάσουν την τεράστια προσφορά μας. Είτε θέλετε να μάθετε πώς να τακτοποιείτε τα βασιλικά χάμπουργκερ και να παίζετε ενάντια στον υπολογιστή είτε θέλετε να ανακαλύψετε την ιστορία του βασίλισσας χάμπουργκερ που χρειάζεται να συγκεντρώσει χρήματα για να αγοράσει το ιδανικό ρούχο για μια συνάντηση με τον αγαπημένο της, τώρα έχετε μια επιλογή. Τα παιχνίδια είναι δωρεάν και μπορούν να παιχτούν ακριβώς μπροστά από τον υπολογιστή.