παιχνίδια χελωνονιντζακια

Σας αρέσουν οι Teenage Mutant Ninja Turtles; Σας αρέσει να πολεμάτε, να πηδάτε και ψάχνετε να παίζετε παιχνίδια με χελώνες ninja; Τότε φοβερό! Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια με χελώνες ninja, με διαφορετικά θέματα και διαφορετικά στυλ.

Ultimate Mini-Golf Universe
Ultimate Mini-Golf UniverseUltimate Mini-Golf Universe
Παιχνίδια κινηματογραφικά Παιχνίδια παιχνίδια χελωνονιντζακια

παιχνίδια χελωνονιντζακια

Σας αρέσουν οι Teenage Mutant Ninja Turtles; Σας αρέσει να πολεμάτε, να πηδάτε και ψάχνετε να παίζετε παιχνίδια με χελώνες ninja; Τότε φοβερό! Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια με χελώνες ninja, με διαφορετικά θέματα και διαφορετικά στυλ. Σε αυτά τα παιχνίδια Ninja Turtles, θα συναντήσετε τους τέσσερις νίντζα εκπαιδευμένους στην τέχνη των αγώνων Ninjutsu.
Οι Teenage Mutant Ninja Turtles είναι αδέρφια και παλεύουν με εγκληματίες, κακούς ηγεμόνες και εξωγήινους εισβολείς. Σε ένα από τα παιχνίδια, οι τέσσερις χελώνες νίντζα τσακώνονται σε άνδρες lego, τους αρέσει να οδηγούν μια μοτοσικλέτα και να σώσουν την πόλη της Νέας Υόρκης.

Αν θέλετε δράση και περιπέτεια, τότε αυτά τα παιχνίδια είναι για εσάς! Λάβετε μέρος στον αγώνα για δικαιοσύνη στα πιο όμορφα παιχνίδια Ninja Turtles και θα έχετε όλη τη δράση και την περιπέτεια που αναζητάτε. Το όνομα των 4 χελωνών Ninja επιλέχθηκε από τους διάσημους ζωγράφους της Αναγέννησης: Leonardo, Donatell, Raphael και Michelangelo. Και σε αυτά τα παιχνίδια, οι 4 νίντζα αγωνίζονται μακριά από την κοσμοθεωρία, στα υπόγεια κανάλια της πόλης όπου ζουν, ενάντια στους κακούς για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από το κακό.