παιχνίδια χελωνονιντζακια

Ben 10 παιχνίδιαBen 10 παιχνίδια
παιχνίδια Cartoon Networkπαιχνίδια Cartoon Network
παιχνίδια Batmanπαιχνίδια Batman
Παιχνίδια Avatar Avatar
μετασχηματιστές παιχνίδιατασχηματιστές παιχνίδια
παιχνίδια Narutoπαιχνίδια Naruto
παιχνίδια Power Rangersπαιχνίδια Power Rangers
παιχνίδια Beybladeπαιχνίδια Beyblade
Παιχνιδια Νιντζα Νιντζα
κινηματογραφικά Παιχνίδιακινηματογραφικά
Παιχνίδια Υπερηρώων Υπερηρώων
Παιχνίδια Marvel Marvel
Παιχνίδια Wolverine Wolverine
Παιχνίδια κινηματογραφικά Παιχνίδια παιχνίδια χελωνονιντζακια

παιχνίδια χελωνονιντζακια

Σας αρέσουν οι Teenage Mutant Ninja Turtles; Σας αρέσει να πολεμάτε, να πηδάτε και ψάχνετε να παίζετε παιχνίδια με χελώνες ninja; Τότε φοβερό! Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια με χελώνες ninja, με διαφορετικά θέματα και διαφορετικά στυλ. Σε αυτά τα παιχνίδια Ninja Turtles, θα συναντήσετε τους τέσσερις νίντζα εκπαιδευμένους στην τέχνη των αγώνων Ninjutsu.
Οι Teenage Mutant Ninja Turtles είναι αδέρφια και παλεύουν με εγκληματίες, κακούς ηγεμόνες και εξωγήινους εισβολείς. Σε ένα από τα παιχνίδια, οι τέσσερις χελώνες νίντζα τσακώνονται σε άνδρες lego, τους αρέσει να οδηγούν μια μοτοσικλέτα και να σώσουν την πόλη της Νέας Υόρκης.

Αν θέλετε δράση και περιπέτεια, τότε αυτά τα παιχνίδια είναι για εσάς! Λάβετε μέρος στον αγώνα για δικαιοσύνη στα πιο όμορφα παιχνίδια Ninja Turtles και θα έχετε όλη τη δράση και την περιπέτεια που αναζητάτε. Το όνομα των 4 χελωνών Ninja επιλέχθηκε από τους διάσημους ζωγράφους της Αναγέννησης: Leonardo, Donatell, Raphael και Michelangelo. Και σε αυτά τα παιχνίδια, οι 4 νίντζα αγωνίζονται μακριά από την κοσμοθεωρία, στα υπόγεια κανάλια της πόλης όπου ζουν, ενάντια στους κακούς για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από το κακό.