παιχνίδια Naruto

Ben 10 παιχνίδιαBen 10 παιχνίδια
παιχνίδια χελωνονιντζακιαπαιχνίδια χελωνονιντζακια
παιχνίδια Cartoon Networkπαιχνίδια Cartoon Network
παιχνίδια Batmanπαιχνίδια Batman
Παιχνίδια Avatar Avatar
Παιχνίδια Fireboy και Watergirl Fireboy και Watergirl
Παιχνιδια Νιντζα Νιντζα
Παιχνίδια καράτε καράτε
Παιχνίδια Περιπέτειας Περιπέτειας
Παιχνίδια μάχης μάχης
Παιχνίδια για Αγόρια για Αγόρια
Παιχνιδια Simpsons Simpsons
Κινούμενα σχέδια παιχνίδιαΚινούνα σχέδια παιχνίδια

παιχνίδια Naruto

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας ήρωα της σειράς Naruto και αγωνιστείτε για την υπεροχή σε ένα από αυτά τα παιχνίδια Naruto. Οι Ιάπωνες λάτρεις των κινουμένων σχεδίων έχουν δράση και χτυπήματα με αγαπημένους μαχητές. Σε ένα από τα παιχνίδια, ο Naruto βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και παλεύει ενάντια σε έναν ολόκληρο στρατό από τέρατα που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο. Βοηθήστε τον Naruto να νικήσει τις ικανότητές του και τις σούπερ μαγικές του δυνάμεις.

Μπορείτε να παίξετε μεμονωμένα ή μπορείτε να καλέσετε έναν φίλο για να παίξετε αυτά τα παιχνίδια Naruto σε δύο παίκτες. Να είστε με τον Naruto, τον ήρωα του Dragon Ball που μάχεται ενάντια στους δράκους, και για να υπερασπιστούν τον Στρατό του Δράκου, πρέπει να απελευθερώσουν μπάλες φωτιάς που θα τους καταστρέψουν. Σε ένα άλλο παιχνίδι, ο Naruto ξεκινά μια περιπέτεια παρόμοια με αυτή στον κόσμο του Mario. Θα είστε σε θέση να συγκεντρώσετε χρήματα και να πολεμήσετε ενάντια σε κακά πλάσματα. Ο Naruto είναι παθιασμένος με τη βολή και την εκπαίδευση, βοηθώντας τον να προσαρμόσει τον θείο του και τη δύναμη με την οποία εκτοξεύει τις βολές για να χτυπήσει τους στόχους.
Όταν ο Sasuke και ο Sakura δεν μπορούν να βοηθήσουν, ο Naruto σας χρειάζεται πολύ σε επικίνδυνες περιπέτειες για να αντιμετωπίσει τους αγώνες του Naruto με χτυπήματα.