Παιχνίδια Monster High

Αν είστε λάτρης των κούκλων τεράτων, ελάτε στον εικονικό κόσμο και ανακαλύψτε τι έχουμε στην κατηγορία των παιχνιδιών Monster High.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Monster Girls Back to School
Monster Girls Back to SchoolMonster Girls Back to School

Παιχνίδια Monster High

Αν είστε λάτρης των κούκλων τεράτων, ελάτε στον εικονικό κόσμο και ανακαλύψτε τι έχουμε στην κατηγορία των παιχνιδιών Monster High. Ξεκινώντας αρχικά αυστηρά ως σειρά κούκλων από τη Mattel, η συλλογή έγινε σύντομα γνωστή για τη διεθνή της επιτυχία. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία της σειράς διηγημάτων με το ίδιο όνομα. Οι χαρακτήρες εμπνεύστηκαν από τέρατα που μοιάζουν με τρόμο, όπως ο Δράκουλας, ο Φρανκενστάιν, η Μέδουσα, η Γέτι κ.λπ. Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε τη μνήμη σας ή να κάνετε μπάνιο την γκόμενα τέρας, να αναζητήσετε κρυμμένα αντικείμενα ή να πουλήσετε λουλούδια.

Έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε πώς πάνε τα πράγματα στο Monsters High School για να γνωρίσετε τους χαρακτήρες σε αυτά τα παιχνίδια Monster High. Μπορείτε να κάνετε μοντέρνα χτενίσματα, να μακιγιάζετε τις κούκλες σας ή να τις ντύσετε με μόδα. αλλά και να ζωγραφίζουν και να φροντίζουν το μανικιούρ τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μοτίβα χρωματισμού και να χρωματίσετε τις κούκλες Monster High. Παίξτε τον σερβιτόρο σας, μαγειρέψτε και σερβίρετε φαγητό για τα αγαπημένα σας τέρατα. Ένα από τα κορίτσια του Monster High χρειάζεται τη βοήθειά σας για να διακοσμήσει το δωμάτιο. Καλώς ήρθατε στο High School Monsters όπου τα παιδιά διάσημων τεράτων βρίσκονται στην εξουσία! Παίξτε μερικά φανταστικά διαδικτυακά παιχνίδια με τους Draculaura, Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Blue Lagoon, Cleo De Nile, Spectra Vondergeist, C.A. Έρως, Ροσέλ Γκόιλ.