Παιχνίδια Fireboy και Watergirl

Οι διάσημοι εικονικοί χαρακτήρες Fireboy και Watergirl είναι τώρα μαζί σας στα παιχνίδια φωτιάς και νερού που μπορούν να παίξουν δύο παιδιά ταυτόχρονα.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales
Fireboy and Watergirl 6: Fairy TalesFireboy and Watergirl 6: Fairy Tales
Παιχνίδια Παιχνιδια Δεξιοτήτων Παιχνίδια Fireboy και Watergirl

Παιχνίδια Fireboy και Watergirl

Οι διάσημοι εικονικοί χαρακτήρες Fireboy και Watergirl είναι τώρα μαζί σας στα παιχνίδια φωτιάς και νερού που μπορούν να παίξουν δύο παιδιά ταυτόχρονα. Δώστε προσοχή γιατί πρέπει να πηδήξετε πάνω από τη φωτιά εάν παίζετε τον χαρακτήρα του νερού ή του χαρακτήρα water skip αν παίζετε με τη φωτιά. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους ή A, W, D για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω ή για να πηδήξετε πάνω από ένα εμπόδιο. Πρέπει να περπατήσετε τον λαβύρινθο σε χρόνο ρεκόρ για να φτάσετε στο στόχο και να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνουν λογική σκέψη και αυξημένη προσοχή για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε και έτσι να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού.

Τα παιχνίδια φωτιάς και νερού έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν επιδεξιότητα και κινητικές δεξιότητες, προσοχή και λογική. Αγόρια και κορίτσια θα περάσουν υπέροχα με αυτά τα υπέροχα παιχνίδια αναζητώντας θησαυρούς, πηδώντας πάνω από εμπόδια, ξεκινώντας περιπέτειες στο παγωμένο βασίλειο ή στο ναό του δάσους. Παιχνίδια με καρδιές και φιλιά είναι τώρα διαθέσιμα για τους ρομαντικούς και ταξιδέψτε στους αγώνες λαβύρινθου για αφοσιωμένους λάτρεις των σπορ.