Παιχνίδια Angry Birds

Τώρα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε όλα τα είδη παιχνιδιών Angry Birds, τα διάσημα πουλιά στο βιντεοπαιχνίδι που ήταν επιτυχημένο σε όλο τον κόσμο.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Angry Heroes
Angry HeroesAngry Heroes

Παιχνίδια Angry Birds

Τώρα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε όλα τα είδη παιχνιδιών Angry Birds, τα διάσημα πουλιά στο βιντεοπαιχνίδι που ήταν επιτυχημένο σε όλο τον κόσμο. Τέτοια παιχνίδια είναι ιδανικά για παιδιά που θέλουν να μάθουν να στοχεύουν και να διασκεδάζουν φυσώντας αντικείμενα, φρούτα, λαχανικά απλά χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στον υπολογιστή ή το ποντίκι. Τα παιχνίδια δημιουργούνται σε επίπεδα ώστε να έχετε την ευκαιρία να ανταγωνιστείτε με τους φίλους σας και να δείτε ποιος καταφέρνει να ανοίξει όλα τα στάδια στην περιπέτεια που ξεκίνησε με το Angry Birds. Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε και να μάθετε τι πρέπει να κάνουν τα πουλιά στα παιχνίδια μας.

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια ταχύτητας και επιδεξιότητας, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε έκδοση από τη μεγάλη γκάμα παιχνιδιών Angry Birds και να επιδείξετε τις ικανότητές σας παίκτης που τρέχει με angry birds, στοχεύει διαστημόπλοιο, απελευθερώνει πουλιά σε σταθερό στόχο ή παίζει με την παγίδα για να πετάξει τα πουλιά στον αέρα. Το Angry Birds και το Bad Piggies θα σας συνοδεύσουν στην περιπέτεια των νέων δωρεάν παιχνιδιών που προσφέρει ο ιστότοπός μας και θα σας διδάξουν να διασκεδάζετε, να συγκεντρώνετε πόντους και να αναπτύσσετε τις ικανότητές σας στον παίκτη γρήγορα και με αξιοζήλευτη επιδεξιότητα.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνίδια Angry Birds;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνίδια Angry Birds για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνίδια Angry Birds;