Παιχνιδια Dora

Αν σας αρέσει η εκπαιδευτική σειρά κινουμένων σχεδίων, έχετε τώρα την ευκαιρία να επιλέξετε παιχνίδια Dora και να μάθετε νέα πράγματα ή να διασκεδάσετε με τη Ντόρα και τους φίλους της.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Dora Magic Land Adventure
Dora Magic Land AdventureDora Magic Land Adventure

Παιχνιδια Dora

Αν σας αρέσει η εκπαιδευτική σειρά κινουμένων σχεδίων, έχετε τώρα την ευκαιρία να επιλέξετε παιχνίδια Dora και να μάθετε νέα πράγματα ή να διασκεδάσετε με τη Ντόρα και τους φίλους της. Τα παιχνίδια μας είναι δωρεάν και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Τώρα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε τη Ντόρα να αναζητήσει τις 15 κρυμμένες καρδιές, αλλά η μεγάλη προσοχή για το χρόνο είναι περιορισμένη. Μπορείτε επίσης να παίξετε τον κομμωτή σας και να επιλέξετε το σωστό χτένισμα για τη Ντόρα ή τον σχεδιαστή σας και να επιλέξετε τα κατάλληλα φορέματα για τον αγαπημένο σας εξερευνητή. Αν σας αρέσει η γιορτή του Halloween, έχετε την ευκαιρία να παίξετε τη μόδα της Ντόρας και του Ντιέγκο ή να βοηθήσετε τη Ντόρα να ετοιμάσει διακοσμητικά.

Προτείνουμε να δοκιμάσετε τα παιχνίδια Dora, τα οποία φέρνουν όχι μόνο διασκεδαστικά, αλλά και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας επιλέγοντας παιχνίδια με κάρτες μνήμης, αναζητώντας διαφορές μεταξύ των εικόνων. Ταυτόχρονα, μπορείτε να παίξετε πινγκ πονγκ με τη Ντόρα και τον Ντιέγκο, να παίξετε με τη Ντόρα και τον μαγικό της κήπο με λουλούδια ή λαχανικά, να φροντίσετε τα εγκαύματα της Ντόρας που δεν ήταν πολύ καλά. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την περιπέτεια με τη Ντόρα και τον Ντιέγκο και να διασκεδάσετε με τους δύο χαρακτήρες χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα ή το ποντίκι του υπολογιστή.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνιδια Dora;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνιδια Dora για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνιδια Dora;