Παιχνιδια με Ψωνια

Παιχνιδια Barbie Barbie
Παιχνιδια Ντυσιματος Ντυσιματος
Πριγκίπισσα ΠαιχνίδιαΠριγκίπισσα
Παιχνίδια Κοριτσίστικο ντύσιμο Κοριτσίστικο ντύσιμο
Παιχνιδια Κομμωτήριο Κομμωτήριο
Παιχνίδια Baby Hazel Baby Hazel
Παιχνιδια Νυχιων Νυχιων
παιχνίδια Ever After Highπαιχνίδια Ever After High
Παιχνίδια ντυσίματος και μακιγιάζ ντυσίματος και μακιγιάζ
Παιχνίδια για κορίτσια για κορίτσια

Παιχνιδια με Ψωνια

Αν είστε λάτρεις των αγορών, τώρα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μια συλλογή από παιχνίδια για ψώνια που θα σας δώσουν ιδέες και θα σας κάνουν να φτιάξετε μια λίστα με ψώνια. Μαζί με χαρακτήρες όπως η Ariel, η Barbie, η Ana ή η Tiana, έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύτιμο χρόνο με τις εικονικές φίλες σας και να τις βοηθήσετε να κάνουν τις σωστές αγορές, αλλά προσέξτε να χωρέσετε στον προϋπολογισμό.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό μέρος για όσους είναι παθιασμένοι με τα ψώνια. Διαβάστε τις οδηγίες, μετά προσλάβετε τους εργαζομένους, ορίστε τον προϋπολογισμό, χτίστε βήμα προς βήμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, μάθετε να δημιουργείτε μια στρατηγική για να έχετε χρήματα στον προϋπολογισμό και δημιουργήστε υπαλλήλους ώστε να προσελκύετε επισκέπτες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί έχεις περιορισμένο χρόνο για να ολοκληρώσεις τη δουλειά.

Η συλλογή παιχνιδιών για ψώνια προσφέρει σε όλα τα κορίτσια την ευκαιρία να διασκεδάσουν, αλλά και να μάθουν νέα πράγματα. Είτε είστε ένας μικρός fashionist είτε ένας αναπτυσσόμενος μάνατζερ, έχετε τώρα την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας και το έμφυτο ταλέντο σας. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε τα δωρεάν παιχνίδια μας με τους φίλους σας.