παιχνίδια Ever After High

Αναπτύχθηκε ως παράλληλη με τη σειρά Monster Puppet, αυτή η συλλογή Ever After High Games φέρνει όχι μόνο τέρατα αλλά χαρακτήρες εμπνευσμένους από παραμύθια και όμορφα κορίτσια.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Fury of the Steampunk Princess
Fury of the Steampunk PrincessFury of the Steampunk Princess

παιχνίδια Ever After High

Αναπτύχθηκε ως παράλληλη με τη σειρά Monster Puppet, αυτή η συλλογή Ever After High Games φέρνει όχι μόνο τέρατα αλλά χαρακτήρες εμπνευσμένους από παραμύθια και όμορφα κορίτσια. Αν σας αρέσει η σειρά κινουμένων σχεδίων με χαριτωμένες, κομψές κούκλες, έχετε τώρα την ευκαιρία να επιλέξετε τα παιχνίδια Ever After High και να ανακαλύψετε έναν όμορφο, σαγηνευτικό κόσμο όπου θα μάθετε να επιδεικνύετε τις μοντέρνες επιλογές σας επιλέγοντας το χτένισμα, το μακιγιάζ ή τα ρούχα που ταιριάζουν. κούκλες όπως το Bunny Blanc, το Honey Swamp, το Blue Lagoon ή ακόμα και το Dexter.

Η Madeline Hatter σας προσκαλεί να επιλέξετε παιχνίδια Ever After High και να τη βοηθήσετε να ετοιμάσει νόστιμα μπισκότα, να ακολουθήσει θεραπείες σπα ή να επιλέξει το σωστό μακιγιάζ. Επίσης, έχετε πλέον την ευκαιρία να διακοσμήσετε το σπίτι των κούκλων, να καθαρίσετε μαζί τους, να παίξετε tetris ή να λύσετε ένα παζλ με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες. Μπορείτε να παίξετε κάρτες μνήμης ή να αναζητήσετε διαφορές, να επιλέξετε παιχνίδια όπου μπορείτε να χρωματίσετε τις εικόνες ή να ανταποκριθείτε στον ανταγωνισμό μεταξύ των κοριτσιών της Εποχής των Παγετώνων και των αγαπημένων σας κούκλων για να διακοσμήσετε μια τούρτα. Εάν είστε περίεργοι, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε το παιχνίδι τοκετού με καισαρική τομή ή το παιχνίδι για το πώς να μεγαλώσετε ένα μωρό τέρας.