Παιχνιδια Μουσικής

Ακούστε διάσημα τραγούδια; Φαντάζεσαι ότι είσαι σταρ ή ντύνεσαι γνωστές τραγουδίστριες; Η συλλογή μας από μουσικά παιχνίδια θα ενθουσιάσει κάθε κορίτσι που θέλει να ανακαλύψει αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
L.O.L. Surprise! O.M.G. B.B. Driver
L.O.L. Surprise! O.M.G. B.B. DriverL.O.L. Surprise! O.M.G. B.B. Driver
FNF Funkin at Freddy’s vs Afton
FNF Funkin at Freddy’s vs AftonFNF Funkin at Freddy’s vs Afton

Παιχνιδια Μουσικής

Ακούστε διάσημα τραγούδια; Φαντάζεσαι ότι είσαι σταρ ή ντύνεσαι γνωστές τραγουδίστριες; Η συλλογή μας από μουσικά παιχνίδια θα ενθουσιάσει κάθε κορίτσι που θέλει να ανακαλύψει αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο. Παίξτε τον σχεδιαστή μόδας σας και επιλέξτε το κατάλληλο ρούχο για μια συναυλία, φωτογράφηση, μουσικό διαγωνισμό. Παίξτε πιάνο και διασκεδάστε με τους χαρακτήρες μας, απολαμβάνοντας κάθε σύνθεση φτιαγμένη μαζί. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να καλύψετε κάθε απαίτηση στο παιχνίδι. Ανακαλύψτε πόσο διασκεδαστικό είναι να είσαι DJ σε ένα κλαμπ, να παίζεις με μια ορχήστρα ή να ανακατεύεις μουσική απολαμβάνοντας τους άλλους γύρω με τις ερμηνείες σου.

Τώρα παρέχουμε δωρεάν μουσικά παιχνίδια για όλα τα παθιασμένα παιδιά σε αυτόν τον τομέα. Είτε προτιμάτε να παίζετε οργανικά είτε φωνητικά, είτε να παίζετε σόλο είτε να συμμετέχετε σε ένα μουσικό συγκρότημα, σας προσφέρουμε αυτή την ευκαιρία να δοκιμάσετε το ταλέντο και τις φυσικές σας ικανότητες. Ροκ, πανκ ή κλασικό και διασκεδάστε με τους χαρακτήρες μας. Απολαύστε την κάθε στιγμή και καλέστε τους φίλους σας να ενωθούν μαζί σας στον μουσικό κόσμο. Ανυπομονούμε να διασκεδάσουμε μαζί!