Παιχνίδια Friday Night Funkin FNF

Τότε καλώς ήλθατε στην ενότητα παιχνιδιών Friday Night Funkin fnf! Αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι ρυθμού arcade έχει γοητεύσει εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες σε όλο τον πλανήτη και κινδυνεύετε να γίνετε μέλος του στρατού των θαυμαστών αυτή τη στιγμή! Το παιχνίδι διαδραματίζεται γύρω από μια κοπέλα και έναν φίλο φίλο, οι οποίοι είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Friday Night Funkin VS GUMBALL V1
Friday Night Funkin VS GUMBALL V1Friday Night Funkin VS GUMBALL V1
FNF vs Pop Tart Cat (Nyan Cat)
FNF vs Pop Tart Cat (Nyan Cat)FNF vs Pop Tart Cat (Nyan Cat)
Παιχνίδια Παιχνίδια Περιπέτειας Παιχνίδια Friday Night Funkin FNF

Παιχνίδια Friday Night Funkin FNF

Τότε καλώς ήλθατε στην ενότητα παιχνιδιών Friday Night Funkin fnf! Αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι ρυθμού arcade έχει γοητεύσει εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες σε όλο τον πλανήτη και κινδυνεύετε να γίνετε μέλος του στρατού των θαυμαστών αυτή τη στιγμή! Το παιχνίδι διαδραματίζεται γύρω από μια κοπέλα και έναν φίλο φίλο, οι οποίοι είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους. Αλλά στο μονοπάτι των εραστών θα υπάρχει μια αυστηρή φίλη πατέρα και ένας στρατός από παράξενα και ασυνήθιστα πλάσματα. Οι παίκτες θα πρέπει να βοηθήσουν τον Boyfriend να πολεμήσει σε μια μουσική μονομαχία με καθέναν από τους εχθρούς και να πάρει την εύνοια της αγαπημένης του.

Αν μόλις ξεκινάτε με το Friday Night Funkin | FNF, τότε είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με το αρχικό παιχνίδι. Μπορείτε να παίξετε σε υπολογιστή ή ακόμα και Android. Το κύριο πράγμα είναι να επιδείξετε την επιδεξιότητα των δακτύλων σας και την ταχύτητα αντίδρασης κατά τη διάρκεια κάθε μουσικής μάχης. Για να γίνετε νούμερο 1, πρέπει να επαναλάβετε τους συνδυασμούς των βελών πίσω από τον εχθρό. Με κάθε νέο αντίπαλο, οι νότες θα πετούν όλο και πιο γρήγορα και δεν θα είναι τόσο εύκολο να τις επαναλάβετε. Αλλά θα είναι mega cool! Αν καταφέρατε να μελετήσετε το πρωτότυπο σαν το πίσω μέρος του χεριού σας, τότε τα πιο cool mod "Friday Night Funkin" είναι στη διάθεσή σας. Δροσερά remix τραγουδιών από το αρχικό παιχνίδι, νέα τραγούδια θαυμαστών και εξαιρετικά προκλητικές λειτουργίες τύπου FNF περιμένουν τους καλούς ερμηνευτές τους!

Αρχική πίστωση FNF:
ninja_muffin99 - Προγραμματισμός
PhantomArcade3k και evilsk8r - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
kawaisprite - ΜΟΥΣΙΚΗ
Kade Dev - Kade Engine
ΚΑΙ όλοι όσοι συνέβαλαν στην πηγή github.