Παιχνιδια με Λεωφορεια

Πάντα θέλατε να δοκιμάσετε παιχνίδια με λεωφορείο; Η τύχη είναι με το μέρος σας γιατί σας δίνεται η ευκαιρία να οδηγείτε και να παρκάρετε διάφορα μοντέλα λεωφορείων από κλασικούς ταξιδιώτες μέχρι εκείνα για τη μεταφορά μαθητών.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Extreme Bus Driver Simulator
Extreme Bus Driver SimulatorExtreme Bus Driver Simulator
Overloaded Transport Bus Passagers
Overloaded Transport Bus PassagersOverloaded Transport Bus Passagers

Παιχνιδια με Λεωφορεια

Πάντα θέλατε να δοκιμάσετε παιχνίδια με λεωφορείο; Η τύχη είναι με το μέρος σας γιατί σας δίνεται η ευκαιρία να οδηγείτε και να παρκάρετε διάφορα μοντέλα λεωφορείων από κλασικούς ταξιδιώτες μέχρι εκείνα για τη μεταφορά μαθητών. Η σύστασή μας είναι να δοκιμάσετε τα παιχνίδια που είναι αφιερωμένα στο χρωματισμό και τη διακόσμηση ενός λεωφορείου για να προσαρμόσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας και να εκτυπώσετε τις επιθυμητές εικόνες. Αν σας αρέσει να αισθάνεστε αδρεναλίνη, δοκιμάστε να οδηγήσετε το λεωφορείο ζόμπι ή το λεωφορείο τέρας. Μπορείτε επίσης να μάθετε να επισκευάζετε το λεωφορείο για να μπορείτε να ταξιδεύετε με ασφάλεια ή να οδηγείτε το λεωφορείο της φυλακής.

Τα παιχνίδια με λεωφορείο θα αναπηδήσουν και θα σας διδάξουν πώς να παρκάρετε λογικά στο αεροδρόμιο, στο γεμάτο αυτοκίνητο ή στην πόλη. Τώρα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ικανότητες των παικτών σας για να αποδείξετε εάν είστε αρκετά επαγγελματίας για να αποκτήσετε άδεια οδήγησης λεωφορείου. Μπορείτε να οδηγήσετε ένα λεωφορείο μέσω του Λονδίνου ή στους δρόμους της πόλης το χειμώνα. Είναι σημαντικό να μεταφέρετε με ασφάλεια μαθητές, ταξιδιώτες ή αγαθά για να κερδίσετε τη βαθμολογία που απαιτείται για να ανοίξετε ένα νέο στάδιο.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνιδια με Λεωφορεια;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνιδια με Λεωφορεια για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνιδια με Λεωφορεια;