Παιχνιδια 4x4

Η συλλογή παιχνιδιών 4x4 είναι αφιερωμένη στους παθιασμένους τύπους αυτοκινήτων που θέλουν να συμμετάσχουν στους πιο καυτούς αγώνες αυτοκινήτων.

Υψηλής Βαθμολογίας
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Transport Driving Simulator
Transport Driving SimulatorTransport Driving Simulator
Mobil Bluegon
Mobil BluegonMobil Bluegon
Truck Legends
Truck LegendsTruck Legends

Παιχνιδια 4x4

Η συλλογή παιχνιδιών 4x4 είναι αφιερωμένη στους παθιασμένους τύπους αυτοκινήτων που θέλουν να συμμετάσχουν στους πιο καυτούς αγώνες αυτοκινήτων. Για τους λάτρεις των αγώνων, έχουμε ετοιμάσει πιο συναρπαστικά παιχνίδια που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν τις ικανότητες των παικτών τους. Έτσι μπορούν να συμμετέχουν σε χωμάτινους αγώνες Dirt 4x4, αγώνες offroad, ράλι, αγώνες με τεράστια αυτοκίνητα, αγώνες με τεράστιους offroaders ακόμα και αγώνες σε βράχους.

Τα παθιασμένα παιδιά στα αυτοκίνητα έχουν τώρα την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη δωρεάν συλλογή παιχνιδιών 4x4 και να κερδίσουν όλους τους διαγωνισμούς. Μπορούν να επιλέξουν να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους τους ήρωες ή να συμμετάσχουν στο Jurassic Jeep Madness, μπορούν να οδηγήσουν ATV στην έρημο ή εκτός δρόμου. Τα παιχνίδια μας είναι δωρεάν. Μπορούν να αναπαραχθούν εύκολα από το μπροστινό μέρος του υπολογιστή πατώντας απλά τα πλήκτρα ή χρησιμοποιώντας το ποντίκι. Οι ενδείξεις στην αρχή του παιχνιδιού είναι πολύ ξεκάθαρες και επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να τις καταλάβει.