Παιχνίδια Ιππότες

Παιχνίδια Ιππότες σας φέρνουν κατά τη διάρκεια των αρχαίων μεσαιωνικών μαχών. Πάρτε το κοφτερό σπαθί και την πανοπλία σας και ξεκινήστε την επική μεσαιωνική περιπέτεια σε αυτήν την εντυπωσιακή συλλογή παιχνιδιών.
Οι Ιππότες έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους στη μάχη με ατρόμητη τιμή φέρνοντας δράκους και τρομερούς εχθρούς. Τώρα είναι η σειρά σας να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να αποδείξετε ότι έχετε την τιμή του Ιππότη μέσα σας.

Εδώ μπορείτε να βρείτε παιχνίδια ιπποτών με μεσαιωνικούς ιππότες, τέρατα του νερού, άλογα, αρχαία πνεύματα που φτύνουν φωτιά αλλά και αρχαίους δράκους, τοξότες, μαχητές και κάστρα.
Να είστε με μεσαιωνικούς ιππότες τοξότες, μόνοι σας, μπλοκαρισμένοι με εχθρικούς στρατιώτες, αλλά έχετε ένα φοβερό όπλο για τον μεσαιωνικό καιρό, το τόξο. Όμως, είσαι ο καλύτερος οπλοφόρος με τα βέλη και θα μπορέσεις να καταστρέψεις όλους τους εχθρούς σε ένα βέλος.
Πολεμήστε σε ανοιχτό πεδίο ανάμεσα σε δύο στρατούς με στρατιώτες οπλισμένους με σπαθιά, δόρατα, ασπίδες και καμάρες. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με την ασπίδα και χειριστείτε το σπαθί στη μάχη με δεκάδες ζόμπι και ορκ.