Άμυνα Παιχνίδια

Επιλέξτε αμυντικά παιχνίδια που είναι διαθέσιμα δωρεάν για να μάθετε να κατασκευάζετε στόχους όπως κάστρα, πύργους και άλλα, καθώς και να τους υπερασπίζεστε από επίθεση εχθρών.

Chicken Wars: Merge Guns
Chicken Wars: Merge GunsChicken Wars: Merge Guns
Raid Heroes: Sword And Magic
Raid Heroes: Sword And MagicRaid Heroes: Sword And Magic
Save The Kingdom
Save The KingdomSave The Kingdom

Άμυνα Παιχνίδια

Επιλέξτε αμυντικά παιχνίδια που είναι διαθέσιμα δωρεάν για να μάθετε να κατασκευάζετε στόχους όπως κάστρα, πύργους και άλλα, καθώς και να τους υπερασπίζεστε από επίθεση εχθρών. Τώρα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να υπερασπιστείτε τον κήπο λαχανικών ή φρούτων σας, να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από δεινόσαυρους, να επιτεθείτε σε τέρατα, ζόμπι, ελίτ μαχητές, κατσαρίδες, μεταλλαγμένους, εχθρικά αεροπλάνα, πειρατές ή ακόμα και επίθεση από το διάστημα.

Η σύστασή μας για αμυντικά παιχνίδια είναι εξαιρετική για παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν παιχνίδια νοημοσύνης και φαντασίας που θέλουν να μάθουν στρατηγικές άμυνας και να δημιουργήσουν μόνα τους σχέδια επίθεσης. Όπως λένε, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, οπότε πρέπει να εξασκηθείτε, να ανακαλύψετε όσους περισσότερους τρόπους να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα όπλα. Συλλέξτε πόντους για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο και να νικήσετε τους εχθρούς.