Παιχνίδια Lego NinjaGo

Τώρα μπορείτε να μπείτε στον μαγικό κόσμο του Ninjago μέσω ενός από τα πολλά παιχνίδια με το Lego Ninjago στο διαδίκτυο. Βρείτε το νίντζα ​​σας μέσα με τα παιχνίδια LEGO NINJAGO! Επιλέξτε τον χαρακτήρα ninja που προτιμάτε για να τον υπερασπιστείτε από τον κακό Λόρδο Garmadon. Μπορείτε να είστε κύριος στην τέχνη του spinjutsu για να καταστρέψετε τον εχθρό στη μάχη για να ανεβείτε και να αναβαθμίσετε. Ο κακός Djinn Nadakhan απειλεί το νησί Ninjago. Στο Ninjago Skybound πρέπει να τον εμποδίσετε να πάει πέρα ​​από το νησί Ninjago! Σε αυτό το 3D παιχνίδι Ninjago παίζετε τον Jay με θάρρος και πρέπει να απελευθερώσετε τους Cole, Wu, Nya, Lloyd, Zane και Kai. Απλώς επιλέξτε οποιοδήποτε από τα δωρεάν παιχνίδια Ninjago Online και διασκεδάστε!

Ο μαγικός κόσμος των ninja σας περιμένει μέσα από ένα από τα πολλά παιχνίδια Ninjago που έχετε επιλέξει χειροκίνητα, τα οποία μπορείτε να παίξετε online δωρεάν,
μπορείτε να πετάξετε, να λύσετε κομμάτια παζλ, μπορείτε να ξεκινήσετε περιπέτειες γεμάτες δράση ή μπορείτε να παίξετε χαλαρωτικά παιχνίδια με τους αγαπημένους σας ήρωες ninja. Η ταινία Lego Ninjago ήταν εντυπωσιακή στους κινηματογράφους και εμείς ερωτευτήκαμε αυτούς τους υπέροχους χαρακτήρες! Τώρα μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο του μικρού Lego Ninjago και να τους οδηγήσετε στον ουρανό χρησιμοποιώντας καταπέλτες για να δείτε πόσο μακριά μπορείτε να τους κάνετε να ταξιδέψουν στον ουρανό. Συλλέξτε τα μάρκες Ninjago και λάβετε επιπλέον μπόνους ή δοκιμάστε το Ninjago με Spinjitzu Slash.