Παιχνιδια Σπα

Κάθε κορίτσι χρειάζεται περιποίηση ομορφιάς και περιποίηση σώματος, μακιγιάζ ή χαλάρωση, γι' αυτό σας συνιστούμε να δοκιμάσετε παιχνίδια σπα που έχουν σκοπό να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία να σας στολίσουν.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
ASMR Beauty Treatment
ASMR Beauty TreatmentASMR Beauty Treatment
Beauty Fashion World
Beauty Fashion WorldBeauty Fashion World
Victoria Retro Real Makeover
Victoria Retro Real MakeoverVictoria Retro Real Makeover

Παιχνιδια Σπα

Κάθε κορίτσι χρειάζεται περιποίηση ομορφιάς και περιποίηση σώματος, μακιγιάζ ή χαλάρωση, γι' αυτό σας συνιστούμε να δοκιμάσετε παιχνίδια σπα που έχουν σκοπό να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία να σας στολίσουν. Τώρα μπορείτε να συνοδεύσετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων σε μια μαγική περιπέτεια στον κόσμο της ομορφιάς στην οποία θα μάθετε ποια είναι τα σωστά βήματα για να φροντίσετε το σώμα σας, πώς να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζωή, πώς να εφαρμόσετε θεραπείες ομορφιάς ή να κάνετε τις σωστές μακιγιάζ.

Αυτά τα παιχνίδια σπα αντιπροσωπεύουν τη φαντασίωση κάθε κοριτσιού που θέλει να μιμηθεί τη μητέρα της. Η Sara άνοιξε ένα SPA Beauty Salon όπου δέχεται τους πελάτες της για διάφορες ειδικές θεραπείες χαλάρωσης και ομορφιάς. Ανακαλύψτε πώς είναι στο σολάριουμ ή στη σάουνα, ποιες θεραπείες προσώπου εφαρμόζονται στις πελάτισσες, πώς να αντιμετωπίζετε τα σπυράκια, τι κάνει έναν κοσμητικό, ποιες θεραπείες είναι κατάλληλες για τα μαλλιά σας, πώς να κάνετε ένα επιτυχημένο χτένισμα. Οι συστάσεις μας είναι πολύ χρήσιμες σε όλα τα αγαπημένα κορίτσια ομορφιάς που έχουν καταλάβει ότι οι εξωτερικοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο στο δέρμα και θέλουν να μάθουν πώς να φροντίζουν. Συγκεντρώστε τους φίλους σας και χαλαρώστε μαζί σε ένα σαλόνι ομορφιάς, διασκεδάστε και απολαύστε κάθε στιγμή που περάσατε μαζί.