Παιχνίδια Πτήσης

Η συλλογή μας από ιπτάμενα παιχνίδια προσφέρει την ευκαιρία σε κορίτσια και αγόρια, ανεξαρτήτως ηλικίας ή προτίμησης, να επιλέξουν αυτό που θέλουν να δοκιμάσουν δίπλα στους αγαπημένους τους χαρακτήρες όπως ο Mario, ο Doki ή ο ιπτάμενος δράκος.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Ultimate Flying Car 2
Ultimate Flying Car 2Ultimate Flying Car 2
RangerSteve.io
RangerSteve.ioRangerSteve.io

Παιχνίδια Πτήσης

Η συλλογή μας από ιπτάμενα παιχνίδια προσφέρει την ευκαιρία σε κορίτσια και αγόρια, ανεξαρτήτως ηλικίας ή προτίμησης, να επιλέξουν αυτό που θέλουν να δοκιμάσουν δίπλα στους αγαπημένους τους χαρακτήρες όπως ο Mario, ο Doki ή ο ιπτάμενος δράκος. Τώρα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε πώς να πετάξετε στην ατμόσφαιρα ή το διάστημα, να παίξετε με φτερωτούς δράκους, σούπερ ήρωες ή διαγαλαξιακούς πολεμιστές, να προσγειωθείτε σε κακοτράχαλο έδαφος ή ακόμα και στην άμμο, να αποδράσετε για να σώσετε τη ζωή σας. Μπορείτε να πετάξετε μοντέρνα ή κλασικά αεροπλάνα, ρουκέτες ή διαστημόπλοια και ό,τι θέλετε.

Σου αρέσει να πετάς; Τα flying games είναι εξαιρετικά για όλα τα παθιασμένα ιπτάμενα παιδιά που θέλουν να επιδείξουν τις ικανότητες των παικτών τους, αποδεικνύοντας σε όλους τους φίλους τους ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες. Οι ειδικοί μας έχουν επιλέξει προσεκτικά αυτά τα παιχνίδια, ειδικά για εσάς, ώστε να πληρούν τα κριτήρια των απαιτήσεών σας και να είστε ευχαριστημένοι ανεξαρτήτως ηλικίας ή προτίμησης. Κάθε παιχνίδι έχει ξεκάθαρες οδηγίες από την αρχή. Είναι εύκολο να παίξετε ακολουθώντας τις οδηγίες του παιχνιδιού πατώντας τα πλήκτρα του υπολογιστή ή κάνοντας κλικ με το ποντίκι. Τα παιχνίδια μας προσφέρονται δωρεάν.