Παιχνιδια Zuma

Τα παιχνίδια Zuma είναι πλέον διαθέσιμα για να εκπαιδεύσουν το μυαλό σας και να αποδείξουν ότι η λογική μπορεί να νικήσει την τύχη των παικτών.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
The Sorcerer Zuma
The Sorcerer ZumaThe Sorcerer Zuma

Παιχνιδια Zuma

Τα παιχνίδια Zuma είναι πλέον διαθέσιμα για να εκπαιδεύσουν το μυαλό σας και να αποδείξουν ότι η λογική μπορεί να νικήσει την τύχη των παικτών. Προκαλέστε τους φίλους σας σε μια νέα διασκέδαση για να δείτε ποιος είναι ο πιο λογικός, επιδέξιος και γρήγορος παίκτης ανάμεσά σας. Αυτές οι συστάσεις προορίζονται για όσους έχουν την υπομονή και θέλουν να κατανοήσουν τη δομή ενός παιχνιδιού, για εκείνους που πιστεύουν ότι απλώς παίζουν λογικά πιθανότητες να κερδίσουν πόντους. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε από χρωματιστές μπάλες μέχρι πουλιά, σούσι, εργοστασιακά αντικείμενα ή κολοκύθες, καραμέλες, μπάλες ποδοσφαίρου, ζόμπι ή ξόρκια, ζώα ή χαρακτήρες από τη διάσημη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Είναι διασκεδαστικό να δοκιμάζετε οτιδήποτε σας αρέσει στη συλλογή παιχνιδιών Zuma γιατί δεν μπορείτε να βαρεθείτε. Η φόρτωση παιχνιδιών είναι πολύ γρήγορη, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την περιπέτεια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με χαρακτήρες όπως μάγους, νεράιδες, ζόμπι και πολλούς άλλους. Σας περιμένουμε να επιδείξετε τις επαγγελματικές, έμπειρες, επιδέξιες και λογικές δεξιότητές σας. Μόνο τέτοια παιχνίδια σας βοηθούν να αναπτύξετε τις γνωστικές, κινητικές και δεξιότητές σας.