Παιχνίδια Pacman

Αυτά τα παιχνίδια Pacman σας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε βιντεοπαιχνίδια arcade που θα αιχμαλωτίσουν την προσοχή σας και θα σας προκαλέσουν να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στον παίκτη.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Among Dots
Among DotsAmong Dots

Παιχνίδια Pacman

Αυτά τα παιχνίδια Pacman σας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε βιντεοπαιχνίδια arcade που θα αιχμαλωτίσουν την προσοχή σας και θα σας προκαλέσουν να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στον παίκτη. Κορίτσια και αγόρια θα μπορούν να επιλέγουν παιχνίδια ανάλογα με τις προτιμήσεις και την ηλικία, μοιράζοντας με κουνελάκια που θέλουν να φάνε τόσα καρότα ή ζώα όσα θέλουν να ξεφύγουν από τον λαβύρινθο. Πρέπει να συλλέξετε πάγο στο νησί των πάγων ή να περάσετε από τους λαβύρινθους μας για να συλλέξετε πόντους. Αν σας αρέσουν οι προκλήσεις, έχετε τώρα την ευκαιρία να ανακαλύψετε ποιος κέρδισε τους διαγωνισμούς Clovn και Buegerman και πολλά άλλα.

Η μεγάλη μας συλλογή παιχνιδιών Pacman είναι εξαιρετική για την ανάπτυξη της επιδεξιότητας των παικτών. Τα παιχνίδια δεν είναι περίπλοκα. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στην αρχή του παιχνιδιού ή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάντε κλικ στο ποντίκι για να προωθήσετε ή να μεταπηδήσετε, πατήστε τα πλήκτρα για πλοήγηση και μπείτε σε μια υπέροχη, πολύχρωμη και όμορφη περιπέτεια. Πάρτε ένα επικίνδυνο δείπνο ή ακούστε τον κιθαρίστα Ninja, ανακαλύψτε τον λαβύρινθο όπου πρέπει να παγώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα ή βοηθήστε τα κουτάβια σας να βγουν από τον κήπο. Τα παιχνίδια μας είναι δωρεάν και σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.