Η Μία και εγώ Παιχνίδια

Garfield παιχνίδιαGarfield παιχνίδια
παιχνίδια Gumballπαιχνίδια Gumball
παιχνίδια Batmanπαιχνίδια Batman
παιχνίδια Rapunzelπαιχνίδια Rapunzel
Κινούμενα σχέδια παιχνίδιαΚινούνα σχέδια παιχνίδια
Παιχνίδια Zack & Quack Zack & Quack
Σοφία η πρώτη ΠαιχνίδιαΣοφία η πρώτη
Παιχνίδια με τη Χιονάτη τη Χιονάτη
Παιχνίδια Monster High Monster High
Trolls παιχνίδιαTrolls παιχνίδια

Η Μία και εγώ Παιχνίδια

Η Μία είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κορίτσι και σε αυτά τα παιχνίδια Mia and Me θα έχετε την ευκαιρία να τη γνωρίσετε καλύτερα και να διασκεδάσετε μαζί της. Μπορεί να ταξιδέψει στο βασίλειό της και να γίνει Centopia Elf! Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει μια πολύ μοναδική δύναμη. Μπορεί να μιλήσει με μονόκερους! Έγινε αχώριστη με τον φίλο της Onchao. Του αρέσει να μένει στη ζούγκλα της Centopia, στο Σπήλαιο της Αλήθειας και στο Παλάτι των Ξωτικών. Στην Centopia η Μία είναι η προστάτιδα του Μονόκερου Μονόκερου.

Στην κατηγορία παιχνίδια Mia and Me θα συναντήσετε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στη σειρά κινουμένων σχεδίων που χωρίζονται σε 4 σεζόν των 26 επεισοδίων. Ένα μυστηριώδες δώρο από τους εκλιπόντες γονείς της στέλνει τη 12χρονη Μία σε έναν μαγεμένο κόσμο με ξωτικά, μονόκερους και μια κακιά βασίλισσα που ονομάζεται Πάνθεα.
Στην πρώτη σεζόν, η Μία είναι ένα ορφανό που έφτασε στο σχολείο της Φλωρεντίας μετά από την τελευταία επιθυμία των γονιών του που πέθαναν σε ατύχημα. Ο πατέρας του αρνιού ήταν ένας επιτυχημένος σχεδιαστής gaming αλλά, δυστυχώς, δεν ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη δουλειά του, το παιχνίδι Centopia που είχε σχεδιάσει ειδικά για τη Mia, και την άφησε ως κληρονομιά.
Η Mia είναι καλή και ευγενική και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτά τα διαδικτυακά παιχνίδια.