Παιχνιδια Mahjong

Αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε από τη δυναστεία Qing της Κίνας και τώρα προσφέρεται σε εσάς ως μια υπέροχη συλλογή παιχνιδιών Mahjong που έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει την προσοχή, τη μνήμη και τις ικανότητές σας στον στρατηγό.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Mahjong Duels
Mahjong DuelsMahjong Duels

Παιχνιδια Mahjong

Αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε από τη δυναστεία Qing της Κίνας και τώρα προσφέρεται σε εσάς ως μια υπέροχη συλλογή παιχνιδιών Mahjong που έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει την προσοχή, τη μνήμη και τις ικανότητές σας στον στρατηγό. Βασικά, αυτό το παιχνίδι παίζεται από τέσσερις παίκτες, αλλά τώρα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις διαδικτυακές παραλλαγές που παίζετε ενάντια στον υπολογιστή. Το πάθος για αυτό το παιχνίδι δεν γνωρίζει όρια που οδήγησε στην ύπαρξη πολλών παραλλαγών που βασίζονται στην κλασική. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να παίξετε Shanghai mahjong, κύβους mahjong, κλασικό mahjong, mahjong κινέζικο, mahjong με ξωτικά ή ζώα ή ακόμα και χάμπουργκερ, strumfi, φρούτα και μαθηματικά ζώδια.

Τα παιχνίδια Mahjong είναι στη διάθεση όλων όσων προτιμούν παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν ευφυΐα και συγκέντρωση. Τώρα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε στρατηγικές για να κερδίσετε μπροστά στον υπολογιστή σας. Προκαλέστε τους φίλους σας σε ένα παιχνίδι και θα ενθουσιαστείτε να ανακαλύψετε μαζί πόσες παραλλαγές υπάρχουν στον κόσμο. Αναζητήστε τα σωστά ζευγάρια, ενώστε τις εικόνες με ένα κλικ και προσέξτε να μην μπλοκάρετε τους πύργους των βιβλίων ή τις διαδρομές εξόδου. Χρειάζεται μέγιστη συγκέντρωση και αυξημένη προσοχή για να κερδίσεις αυτό το παιχνίδι από τον κόσμο.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνιδια Mahjong;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνιδια Mahjong για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνιδια Mahjong;