Παιχνίδια LOL Surprise

Οι αγαπημένες σας κούκλες LOL Surprise: Queen Bee, Fancy, Glitter Queen, OMG VRQT, Miss Independence και οι καλύτερες φίλες τους, όπως η κούκλα Unicorn, βρίσκονται τώρα σε μια νέα κατηγορία παιχνιδιών αφιερωμένη στο LOL Surprise.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Lovie Chics In Fantasy World
Lovie Chics In Fantasy WorldLovie Chics In Fantasy World

Παιχνίδια LOL Surprise

Οι αγαπημένες σας κούκλες LOL Surprise: Queen Bee, Fancy, Glitter Queen, OMG VRQT, Miss Independence και οι καλύτερες φίλες τους, όπως η κούκλα Unicorn, βρίσκονται τώρα σε μια νέα κατηγορία παιχνιδιών αφιερωμένη στο LOL Surprise. Οι κούκλες LOL Surprise θέλουν να βεβαιωθούν ότι φαίνονται υπέροχες με τα εκπληκτικά τους ντυσίματα, θέλετε να σας βοηθήσουν να ετοιμαστείτε;

Ελάτε με τις αγαπημένες σας κούκλες για να ξεκινήσετε αυτά τα παιχνίδια με το LOL Surprise. Γίνε ο σύμβουλος μόδας τους και βοήθησε τα κορίτσια να επιλέξουν τα πιο όμορφα ρούχα. Οι μικρές κούκλες LOL Surprise είναι έτοιμες να είναι μαζί σας, οπότε τα αγαπημένα τους ρούχα, χτενίσματα, μακιγιάζ και πολλά αξεσουάρ είναι τώρα εδώ σε αυτά τα καταπληκτικά παιχνίδια ντυσίματος για κορίτσια.

Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε πολύ γκλίτερ όταν φροντίζετε το μακιγιάζ ή τα ντυσίματά τους... σε αυτά τα κορίτσια αρέσει να είναι όλα λαμπερά, glam και γεμάτα γκλίτερ, γι' αυτό φροντίστε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας glitter χρώματα με διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν. ρουζ και όμορφη μάσκαρα. Στη συνέχεια, αλλάξτε τα συνηθισμένα τους χτενίσματα, επιλέξτε νέα και πολύχρωμα ρούχα και, στη συνέχεια, δοκιμάστε ελεύθερα τις δεξιότητές σας στον στυλίστα, δημιουργώντας παράλληλα μια εξαιρετική εμφάνιση για κάθε χαριτωμένη κούκλα.

  • Τι σημαίνει LOL έκπληξη;

Καταρχήν, το L.O.L προέρχεται από το Lil Outrageous Littles και είναι μια συλλογή από μίνι κούκλες γεμάτη εκπλήξεις.

Το ίδιο το όνομά του σας προσκαλεί να «γελάσετε δυνατά» από το ακρωνύμιό του στα αγγλικά (LOL = laughing out loud), και αυτή είναι η πρώτη ερμηνεία που μπορούμε να δώσουμε σε αυτό το όνομα. Τα παιχνίδια της απίστευτης και mega δημοφιλής μάρκας LOL Surprise είναι συνώνυμα της διασκέδασης, με μεγάλη ευχαρίστηση.
Είναι μακράν από τις πιο δημιουργικές, διαδραστικές και διασκεδαστικές κούκλες που έχουν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό.

  • Ποιοι είναι οι χαρακτήρες του LOL Surprise;

Οι πιο διάσημοι χαρακτήρες στο Lol Surprise είναι οι Queen Bee, Fancy, OMG VRQT, Miss Independence OMG, Glitter Queen, OMG Royal APE οικογένεια και Cosmic Sign από τη συλλογή LoL Champions Zodiac Signs.

Στο μεταξύ, όμως, εμφανίστηκε μια συλλογή από LOL boys!
Ανακαλύψτε τον αδερφό των πιο αγαπημένων κούκλων LOL Surprise στη Σειρά 4! Κάθε αρσενικός χαρακτήρας έχει έναν ανταποκριτή στους ήδη γνωστούς γυναικείους χαρακτήρες LOL Surprise. Το στυλ των αγοριών είναι παρόμοιο με αυτό των αδερφών LOL, αλλά λίγο διαφορετικό, με μοναδικά, ανδρικά χαρακτηριστικά.

  • Τι είδους παιχνίδια με τα LOL Surprise Dolls μπορούμε να παίξουμε;

Τα περισσότερα παιχνίδια LOL Surprise Dolls είναι για κορίτσια. Ελπίζουμε ότι όλο και περισσότερα διαδικτυακά παιχνίδια με αυτές τις αξιολάτρευτες κούκλες θα εμφανίζονται στο μέλλον.