Το Minecraft Endless Runner είναι ένα παιχνίδι ατελείωτου δρομέα τρίτου προσώπου με θέμα το Minecraft. Τρέξτε, πηδήξτε, μαζέψτε χρυσό και αγοράστε power-ups για να προσπαθήσετε ξανά και να κερδίσετε τη δική σας υψηλή βαθμολογία.

Το Minecraft Endless Runner είναι το τέλειο παιχνίδι για τους λάτρεις του κλασικού Minecraft. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από το παιχνίδι origil καθώς ξεκινάτε μια αποστολή ατελείωτου τρεξίματος. 

Το gameplay μοιάζει λίγο πολύ με το Temple Run ή το Subway Surfers, όπου συνεχίζετε να τρέχετε μέσα από γήπεδα με εμπόδια. Ξεκινάς το παιχνίδι με ένα άλλο άτομο να τρέχει πίσω σου και να παρέχει έμπνευση. 

Εμπόδια όπως κολώνες, κινούμενα καρότσια και βόμβες γεμίζουν το δρόμο σας και κάνουν το παιχνίδι προκλητικό. Πρέπει επίσης να συλλέξετε νομίσματα και άλλες ανταμοιβές για να λάβετε υψηλή βαθμολογία και να βελτιώσετε την απόδοσή σας. Σίγουρα θα περάσετε ώρες απολαμβάνοντας το Minecraft Endless Runner σε στυλ arcade. Έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια τρεξίματος με χιλιάδες παίκτες κολλημένους στην οθόνη. Το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ με επίπεδα ενδιαφέροντα κομμάτια που μπορείτε να εξερευνήσετε. 

Το παιχνίδι είναι πραγματικά απλό και υπάρχει μόνο μία αποστολή - πρέπει να μείνετε ζωντανοί και να συνεχίσετε να τρέχετε. Δεν μπορείτε να χτυπήσετε κανένα εμπόδιο, καθώς θα σας σκοτώσει και θα επανεκκινήσετε το επίπεδο. Εκτός αν έχετε συγκεντρώσει αρκετά νομίσματα για να ξεκινήσετε από το σημείο που πέθατε. Τα παιδιά σας θα λατρέψουν το παιχνίδι, ενώ μπορείτε επίσης να ανακουφίσετε λίγο το άγχος μετά από μια δύσκολη μέρα εργασίας. 

Συμβουλές και κόλπα

  • Κρατήστε τα μάτια σας στραμμένα στην οθόνη για να εντοπίσετε τα εμπόδια όπως εμφανίζονται
  • Χρονομετρήστε σωστά το άλμα σας για να αποφύγετε εμπόδια 
  • Αλλάξτε την πορεία σας για να συλλέξετε όσο το δυνατόν περισσότερα νομίσματα 
  • Προσοχή στα TNT που εμφανίζονται 

Πώς να παίξετε 
Το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο να παίξετε με ένα μόνο χέρι στο πληκτρολόγιο. Τα ακόλουθα είναι τα στοιχεία ελέγχου- 

  •  W ή επάνω βέλος - άλμα 
  •  Ένα ή αριστερό βέλος - μετακινηθείτε αριστερά 
  •  Δ ή δεξιό βέλος - μετακινηθείτε δεξιά 
  •  S ή κάτω βέλος - σκύψιμο 

 

Minecraft Endless Runner προστέθηκε παιχνίδια Minecraft.