Παιχνιδια Βρες τις διαφορές

Η εξαιρετική μας επιλογή από παιχνίδια Spot the Difference είναι για όλα τα παιδιά που θέλουν να αναπτύξουν την προσοχή, την επιδεξιότητα και τη μνήμη τους.

Xmas 5 Differences
Xmas 5 DifferencesXmas 5 Differences
Παιχνίδια Παιχνιδια Δεξιοτήτων Παιχνιδια Βρες τις διαφορές

Παιχνιδια Βρες τις διαφορές

Η εξαιρετική μας επιλογή από παιχνίδια Spot the Difference είναι για όλα τα παιδιά που θέλουν να αναπτύξουν την προσοχή, την επιδεξιότητα και τη μνήμη τους. Τα παιχνίδια μας είναι τόσο εκπαιδευτικά όσο και διασκεδαστικά και σας προσφέρουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ικανότητες και τη συγκέντρωσή σας εντοπίζοντας τις διαφορές μεταξύ των εικόνων των αγαπημένων σας χαρακτήρων στη διάσημη σειρά κινουμένων σχεδίων σε όλο τον κόσμο. Διαφορετικά παιχνίδια για παιδιά. Χωρίς χρονόμετρο. Ή παιχνίδια όπου πρέπει να βρείτε διαφορές μεταξύ εικόνων από γνωστές ιστορίες.

Οι προτάσεις μας Spot the Difference Games είναι διαθέσιμες δωρεάν. Κορίτσια και αγόρια, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορούν πλέον να επιλέξουν όποιο παιχνίδι θέλουν και να δοκιμάσουν δωρεάν. Οι οδηγίες των αγώνων είναι πολύ ξεκάθαρες από την αρχή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε προσεκτικά, να απομνημονεύσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε, τα πλήκτρα που θέλετε να κάνετε κλικ και να κάνετε κλικ στο ποντίκι για να μπείτε στο παιχνίδι και να κερδίσετε τους απαιτούμενους πόντους αφού ανακαλύψετε όλες τις διαφορές μεταξύ των διαθέσιμων εικόνων. Οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και πολλοί άλλοι περιμένουν από εσάς να παίξετε και να διασκεδάσετε μαζί τους.