Παιχνίδια Bibi και Tina

Σε αυτούς τους αγώνες Bibi και Tina θα είμαστε μαζί με τους δύο φιλικούς, έξυπνους και συμπονετικούς εφήβους στις περιπέτειές τους.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή

Παιχνίδια Bibi και Tina

Σε αυτούς τους αγώνες Bibi και Tina θα είμαστε μαζί με τους δύο φιλικούς, έξυπνους και συμπονετικούς εφήβους στις περιπέτειές τους. Η Μπίμπι και η Τίνα είναι αχώριστες φίλες και λατρεύουν τα άλογα. Στους περισσότερους από τον κόσμο αρέσει να περπατούν μαζί, να εξερευνούν το περιβάλλον, να καβαλούν τα άλογά τους και να λύνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα. Η μικρή μάγισσα, Bibi Blocksberg, εμφανίζεται σε αυτούς τους αγώνες Bibi και Tina και δείχνει πάντα πολύ θάρρος. Ο Μπίμπι, είναι 13 ετών και περνά το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στον στάβλο του Μάρτιν με την καλύτερή του φίλη Τίνα Μάρτιν και την αγαπημένη της Σαμπρίνα. Δεν φοβούνται ποτέ τίποτα, ειδικά αν αυτό έχει να κάνει με κάποια αδικία. Η Τίνα Μάρτιν είναι 14 ετών, αν και είναι πολύ πιο στοχαστική και επιφυλακτική, δεν διστάζει να συμμετάσχει με την Μπίμπι στις μεγάλες περιπέτειες. Η μαγική δύναμη του Bibi παίζει σημαντικό ρόλο στις εμπειρίες τους, αν και ο Bibi συνήθως δεν χρησιμοποιεί τις ιδιαίτερες ικανότητές του παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Τα πάθη τους είναι να αναζητούν ζώα και να ιππεύουν. Ο φίλος της Tina, Alexander von Falkenstein, τους συνοδεύει συχνά. Αν και η μαγική δύναμη της Bibi είναι πάντα διαθέσιμη, τα κορίτσια έχουν πολλή μαγεία φαντασίας και περιπέτειας.

Η Bibi και η Tina λύνουν μπερδεμένα μυστήρια, παλεύουν για το σωστό και βοηθούν ανθρώπους και ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Σε αυτά τα παιχνίδια Bibi και Tina, μείνετε μαζί τους καθώς βγαίνουν πάντα όταν πρόκειται για απροσδόκητη διασκέδαση και περιπέτειες. Αλλά δίπλα στη Σαμπρίνα, το άλογο της Μπίμπι στον στάβλο ιππασίας του Μάρτιν. Το 6χρονο αγνό Amaraus bloodstrike είναι ένα κόκκινο-καφέ με σκούρο μαλλί που ανήκει στην Tina. Τα άλλα άλογα που εμφανίζονται συχνά είναι ο μικρός Felix που είναι ιδιαίτερος και χαριτωμένος, καθιστώντας τον το αγαπημένο των δίδυμων και δίδυμων πόνυ Mac και Moritz.