Παιχνιδια Ντύσιμο ζώων

Πάντα ήθελες να φροντίζεις ένα κατοικίδιο; αλλά οι γονείς σας δεν ήθελαν ποτέ να αγοράσουν έναν από εσάς επειδή πιστεύουν ότι δεν έχετε τον χρόνο να τους φροντίσετε; Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε ό,τι χρειάζεστε για να φροντίσετε ένα ζώο ενώ παίζετε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια φροντίδας και κατοικίδιων ζώων.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
My Little Pony: Pony Maker
My Little Pony: Pony MakerMy Little Pony: Pony Maker
Tom and Jerry Card Creator
Tom and Jerry Card CreatorTom and Jerry Card Creator
Frozen Anna Dog Care
Frozen Anna Dog CareFrozen Anna Dog Care

Παιχνιδια Ντύσιμο ζώων

Πάντα ήθελες να φροντίζεις ένα κατοικίδιο; αλλά οι γονείς σας δεν ήθελαν ποτέ να αγοράσουν έναν από εσάς επειδή πιστεύουν ότι δεν έχετε τον χρόνο να τους φροντίσετε; Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε ό,τι χρειάζεστε για να φροντίσετε ένα ζώο ενώ παίζετε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια φροντίδας και κατοικίδιων ζώων. Επιλέξτε το αγαπημένο σας κατοικίδιο από μια μεγάλη γκάμα από σκύλους, γάτες, πόνι, δράκους, χάμστερ και πολλά άλλα και ξεκινήστε να τα φροντίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ξεκινήστε με ένα ζεστό αφρόλουτρο, ταΐστε, παίξτε μαζί τους και μετά φροντίστε να τα ντύσετε όμορφα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το μικρό ζώο με σύνεση ... ορισμένα κατοικίδια πρέπει να έχουν καθαρό χώρο διαβίωσης και αυτό σημαίνει περισσότερες εργασίες για εσάς!

Η επιλογή των παιχνιδιών ντυσίματος είναι αφιερωμένη σε όλους τους λάτρεις των κατοικίδιων, κατοικίδια και άγρια. Παιχνίδια που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε αιλουροειδή, κυνόδοντες, άλογα και φανταστικά πλάσματα όπως δράκους και My Little Pony. Ίσως τα φορέματα πόνυ είναι πιο περιζήτητα από τα παιδιά. Πριν ντύσετε αυτά τα χαριτωμένα ζώα με όμορφες στολές που δημιουργήθηκαν για τα περιττώματα των ζώων εν μέρει, πρέπει να τους κάνετε ένα μπάνιο με ζεστές και αρωματικές φυσαλίδες. Ξεκινήστε τη συνεδρία φροντίδας κατοικίδιων ζώων χρησιμοποιώντας λεπτό σαπούνι ή ειδικό σαμπουάν για ζώα και ζεστό νερό. Στεγνώστε τα, χτενίστε και πηγαίνετε στο ντύσιμο. Τώρα που το νέο ζώο είναι καθαρό, μπορείτε να το ντύσετε. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ και να αποκτήσετε το πιο χαρούμενο ζώο. με πολύχρωμο γιακά και φιόγκο στα μαλλιά. Λατρευτός! Αλλά και ένα κατοικίδιο είναι μεγάλη ευθύνη, οπότε μην ξεχνάτε να του δίνετε τροφή και νερό και μερικές θεραπείες κατά καιρούς. Το ζώο σας χρειάζεται επίσης δραστηριότητες, γι' αυτό παίξτε μαζί του. Βγάλτε τα στο πάρκο και φροντίστε να έχετε μαζί σας αρκετά παιχνίδια. Καλα να περνας? Αφιέρωσε απίστευτο χρόνο για να παίξεις μια μέρα με το ζώο μου!

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνιδια Ντύσιμο ζώων;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνιδια Ντύσιμο ζώων για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνιδια Ντύσιμο ζώων;