Τρομακτικά παιχνίδια

Είστε έτοιμοι να παίξετε για να αντιμετωπίσετε τον φόβο σας σε αυτά τα τρομακτικά παιχνίδια;
Κάποια παιχνίδια είναι αμφιλεγόμενα, ενώ άλλα είναι εμπνευσμένα από τα κλασικά, ψυχρόαιμα.

Poppy Playtime 3
Poppy Playtime 3Poppy Playtime 3
Backrooms: Huggy Wuggy Runner
Backrooms: Huggy Wuggy RunnerBackrooms: Huggy Wuggy Runner
Friday Night Funkin vs Advent Neon
Friday Night Funkin vs Advent NeonFriday Night Funkin vs Advent Neon

Τρομακτικά παιχνίδια

Είστε έτοιμοι να παίξετε για να αντιμετωπίσετε τον φόβο σας σε αυτά τα τρομακτικά παιχνίδια;
Κάποια παιχνίδια είναι αμφιλεγόμενα, ενώ άλλα είναι εμπνευσμένα από τα κλασικά, ψυχρόαιμα. Πολλά παιχνίδια θα κάνουν το δέρμα σας να ξεσπάσει από φόβο. Από παιχνίδια όπως το FNAF ή κανονικά παιχνίδια δράσης όπως αυτά που πρέπει να πυροβολήσετε άλλους χαρακτήρες σε σπίτια γεμάτα στοιχειωμένα φαντάσματα. Σας έχουν προειδοποιήσει, δεν θα συναντήσετε τον Κάσπερ εκεί.

Μποοοοο! Μη φοβάσαι! Υπάρχει μια ποικιλία από τρομακτικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε για να αντιμετωπίσετε τον φόβο σας και να πάρετε τη δόση αδρεναλίνης σας.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείσαμε το δημοφιλές παιχνίδι Five Nights at Freddy και παιχνίδια αυτού του είδους που βασίζονται σε άλματα σκαλοπατιών για να σηκώσετε τα μαλλιά σας από τα χέρια σας, παιχνίδια που σας τρομοκρατούν ψυχικά, οπότε ξεκινάμε με νέες εμπειρίες πρώτου προσώπου στις οποίες περπατάς σε τοποθεσίες όπου κανείς δεν θα έβαζε το πόδι του κάτω: τα παλιά εγκαταλελειμμένα σανατόρια, διάφορα μέρη που βρίσκονται στη μέση της ερήμου, στα βουνά, πολύ μακριά από τον κοντινότερο οικισμό. Είναι το τέλειο σενάριο για ένα επιτυχημένο παιχνίδι τρόμου που προσφέρει μια εμπειρία «βρέθηκε πλάνα». Μια εμπειρία που θα τη βρεις τρομακτική με κάποιον δίπλα σου, αλλά ρε, τουλάχιστον δεν θα ουρλιάξεις μόνος σου στο μόνιτορ. Αυτά τα τρομακτικά παιχνίδια σίγουρα στοιχειώνουν τους παίκτες παντού.