Παιχνιδια με Ταξι

Σας φαίνεται συναρπαστικό να οδηγείτε στην πόλη; Τώρα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε συναρπαστικά παιχνίδια ταξί και να οδηγήσετε τους πελάτες σας στον προορισμό σας για να κερδίσετε εικονικά χρήματα, να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε μια πολυσύχναστη πόλη, να δοκιμάσετε πολλές παραλλαγές ταξί από κλασικά αυτοκίνητα έως μοντέρνα, γρήγορα αυτοκίνητα.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
LA Taxi Simulator
LA Taxi SimulatorLA Taxi Simulator

Παιχνιδια με Ταξι

Σας φαίνεται συναρπαστικό να οδηγείτε στην πόλη; Τώρα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε συναρπαστικά παιχνίδια ταξί και να οδηγήσετε τους πελάτες σας στον προορισμό σας για να κερδίσετε εικονικά χρήματα, να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε μια πολυσύχναστη πόλη, να δοκιμάσετε πολλές παραλλαγές ταξί από κλασικά αυτοκίνητα έως μοντέρνα, γρήγορα αυτοκίνητα. Επίσης, έχετε την ευκαιρία να μάθετε ποια βήματα χρειάζονται για να αποκτήσετε άδεια οδηγού ταξί, πώς να οδηγείτε προληπτικά, να πηγαίνετε από το σημείο Α στο σημείο Ω χωρίς επεισόδια και να μην υπερβαίνετε το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας. Sofati μέσα από τα σύννεφα μέσω της Νέας Υόρκης ή της Βομβάης, εκτελέστε τις εργασίες που απαιτούνται από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού και συσσωρεύστε το σκορ που απαιτείται για να ανοίξετε ένα νέο στάδιο.

Πολλά παιχνίδια ταξί είναι διαθέσιμα σε αυτό το εθιστικό εικονικό περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την ικανότητά σας να αντιδράτε, να προσαρμόζεστε στις αλλαγές και τον έμπειρο παίκτη. Προκαλέστε τους φίλους σας και παίξτε μαζί τέτοια συναρπαστικά παιχνίδια που απαιτούν επιδεξιότητα και φιλοδοξία. Έχετε την ευκαιρία να γίνετε επαγγελματίας παίκτης και να συμμετάσχετε στο Champions League μαθαίνοντας να οδηγείτε αυτοκίνητο με μαφιόζους ή μαϊμούδες.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνιδια με Ταξι;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνιδια με Ταξι για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνιδια με Ταξι;