Παιχνίδια Πόνυ

Τα κορίτσια τρελά για τις σειρές κινουμένων σχεδίων έχουν τώρα την ευκαιρία να ανακαλύψουν την εξαιρετική συλλογή παιχνιδιών με πόνυ και οι αναβάτες τους επιδεικνύουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους εξαίσια, παθιασμένα και αγαπημένα να παίζουν όμορφα.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Chibi Unicorn
Chibi UnicornChibi Unicorn
My Little Pony: Fashion Photo Booth
My Little Pony: Fashion Photo BoothMy Little Pony: Fashion Photo Booth

Παιχνίδια Πόνυ

Τα κορίτσια τρελά για τις σειρές κινουμένων σχεδίων έχουν τώρα την ευκαιρία να ανακαλύψουν την εξαιρετική συλλογή παιχνιδιών με πόνυ και οι αναβάτες τους επιδεικνύουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους εξαίσια, παθιασμένα και αγαπημένα να παίζουν όμορφα. Τα παιχνίδια μας είναι διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά και θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε υπέροχα μέρη και περιπέτειες με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από τη σειρά ως κατοικίδια My little pony ή Fright-Mares Centaur. Τώρα έχετε την ευκαιρία να εμφανίσετε τις ικανότητές τους και τις πολύχρωμες εικόνες των πόνυ, τα μωρά που ταΐστηκαν με πόνυ συχνά ανακαλύπτουν ότι είναι σαν να πετάτε με ένα πόνι.

Η συλλογή μας από δωρεάν παιχνίδια πόνυ επιτρέπει στα κορίτσια να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και να τους δείξουν ό,τι μπορούν για να φροντίσουν τα πόνυ για να κερδίσουν το παιχνίδι της μνήμης, να σώσουν και να ταΐσουν τα πόνυ, να γίνουν φίλοι με τα ζώα που προτιμούν να βρίσκουν διαφορές μεταξύ των εικόνων, έχουν διασκέδαση με φράουλες, πόνυ με ρούχα, αγώνες πόνυ για να παρακολουθήσετε ή να φροντίσετε τον μονόκερο. Barbie, Strawberry και πόνι θα σας συνοδεύσουν σε αυτή την υπέροχη περιπέτεια και διασκέδαση. Είναι εύκολο να παίξετε: κάντε κλικ στα πλήκτρα ή στο ποντίκι, ακολουθήστε τις οδηγίες στην αρχή κάθε παιχνιδιού. Σε περιμένουμε!